Serdar Aziz

Tandem Serdar'a göre kurulmalı bu kesin

Maicon'un kaprislerini çekecek değiliz

Da2DmvUWkAAjuC-

Kafa topuna iyi cikip rakibin dengesini bozdu ve golu bulduk. Tebrikler.

Bülent Korkmaz'ı hatırlatıyor korkusuzluğuyla. Yüreğiyle oynayan müthiş 1 adam olma yolunda.

Müthişsin Serdarr vur-kır-parçala her zaman yanındayız:hat:

Serdar Aziz el hareketi yapan Başakşehir yedek kulübesinin üstüne yürüdü.

Serdar Aziz'i Fatih Terim sakinleştirdi. Serdar Aziz, Başakşehirli oyunculara "İçeri girin içerde görüşelim" hareketi yaparak içeri girdi. (A Spor)

K R A L

Akillara Bülent Korkmaz'in besiktas soyunma odasini bastigi günleri getirdi

Bu sezon beni en çok yanıltan futbolcu gerçekten efsane sağlam top oynuyor ben ilk geldiğinde bu kadar iyi oynayacağına ihtimal vermemiştim Allah nazardan saklasın inşallah sonu Semih Kaya gibi olmaz.

Serdar Aziz, Adebayor ile girdiği 5 kafa topunun 4'ünü aldı. (beIN)

Gerçekten muhteşemsin Serdar

Bana göre sezonun en istikrarlı ve sağlam oyuncusu Serdar şu ana kadar

Tam bir savaşçı.Hızlı olmasıda büyük artısı.Büyük oynadı bu maçta.Stoper ikilimiz Serdar,Denayer olmalı bundan sonra.

Adebayorla çıktığı 5 hava topunun 4 ünü almış
Reis

Alemin Tek Kralı

Bir itirafim var. Ilk transfer edildiginde verilen paraya cok sinirlenmistim. Bu sezon gercekten cok iyi oynuyor. Insallah sakatlanmadan ve sampiyon olarak sezonu kapatir. Boyle devam ederse, Muslera gittikten sonra kendisini yeni kaptanimiz olarak goruyorum.

Bir itirafim var. Ilk transfer edildiginde verilen paraya cok sinirlenmistim. Bu sezon gercekten cok iyi oynuyor. Insallah sakatlanmadan ve sampiyon olarak sezonu kapatir. Boyle devam ederse, Muslera gittikten sonra kendisini yeni kaptanimiz olarak goruyorum.
problemde buya çok kolay sakatlanıyor...yoksa o para böyle bir stoper için hiç fazla değil....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt