Serdar Aziz

Sezonun en iyi ve istikrarli oyuncularindan biri

Gelecek sezon ilk 11e banko yazilacak isim

Son yılların en kaliteli stoperlerimizden. Ujfa gittikten sonra bu kadar iyi bir stoperimiz olmadı. Chedjou Cris gibi abuk sapık stoper bozuntuları görmüş 1 taraftar grubuyuz, Serdarın kıymetini bilelim.

Ujfalusi tarzı bir liderleri oynasa kale önüne otobüs çekeriz umarım seneye sakatlık vb sorun yaşamaz 3 kulvarda da kendisine çok ihtiyacımız var ...

Chiellini - Serdar - Denayer - Ozan dortlusunu kurak

Chiellini olmuyorsa Badstuber dusunulebilir

Ivan Marcano icime sinmiyor

AzQbP7.jpg

:tbr::tbr::tbr:

İnanılmaz bir sezon geçirdi harbiden. Kendisi hakkında çok olumsuz yorumlar okudum ama şuan da öyle bir yorum yapacak kişi akıl tutulması yaşıyordur muhtemelen. Bu adama top gelirken içim o kadar rahattı ki bu sezon. O kadar mükemmeldi. Tabi yanlışları olmuştur ve olacaktır illaki ama bana kalırsa kusursuza yakındı. Böyle kal Serdar'ım

Serdar Aziz: “Avrupa’da hedefim yok. Avrupa hedefim; Galatasaray formasıyla Avrupa'da hizmet etmekten ibaret.”

Harikaydın be oğlum,2011 Selçuktan beri en çok katkı veren yerli oldu bana göre

Badstuder denilen kazmator bizde oyniyamaz.

Ivan icine sinmiyor? Roma ile Inter talip kendisine

Hic izlemedim Ivan Marcano'yu o yuzden :D

Bu sene Porto'ya Bjk'nin yaptiklari da ortada. Porto cikisli saglam stoper yalniz Otamendi var.

Badstuber sakatlik sorunu olmasa cok iyi adam, Serdar Aziz gibi iste.

Nagatomo: Serdar Aziz'e büyük saygı duyuyorum. Onun kadar sert futbolcu az. Rakiplerine karşı acımasız. Onla oynamak güzeldi.

DdyywoVVwAA-fOY

Adam gibi adam Serdar Aziz gerçekten muazzam performans gösterdi sene boyunca Avatarımı süslemeyi hak eden bir performanstı bana göre ...

Geri
Üst Alt