# Serdar Aziz

Cevap: # Serdar Aziz

Serdar gelsin Çağlar da kendini .....n :)

Arda, Coentrao, Di Maria, Robben, Nani, Farfan derken en sonunda tek seni alacagiz bu yaz dönemi bitiminde.

Cok kotu bir stoper. 3-4 milyona Aykut Demir'i almayip, bir de fazlasini bu yetersize verirsek vay halimize.

Gidin Genclerbirligi'nden Ahmet Calik'i falan alin parlamadan. Alt yapimizdan cikan Ugur Demirok bile uygundur alternatif icin.

Ne uydurucam arkadaşım adamın seneye 5.senesi oluyor türkiyede türk pasaportu almaya hak kazanıyor eger sistem degişmesse yönetim türk yapıcak danyi

renktaşım kızma ama o kural kendi milli takımında olmayanlar için geçerli , milli olanlar için 10 yıl ayrıca dany 2010da gelmişti 5 yıl bile olmuyo seneye

renktaşım kızma ama o kural kendi milli takımında olmayanlar için geçerli , milli olanlar için 10 yıl ayrıca dany 2010da gelmişti 5 yıl bile olmuyo seneye

Yok bendede hata var ayrıntılı bakmamıştım 2010 da gelmiş 2 senesi varmış haklısın ama benim bildiğim türk pasaportu başka bişey türk milli takımında oynamak başka bişey türk pasaportu alamıyormu 5 seneyi dolduran uchede Nijerya milli takımındaydı ama türk statüsüne gecmişti

Yol olmaz şu an ki hali ile. Çok daha net stoperlere ihtiyacımız var. Ya tutarsa şeklinde yapacaksak seneye Chedjou'dan bile iyisini alıp (kontenjan kalkarsa) ancak Zan yerine 4.stoper yapılır bu takıma.

XXX-Chedjou-Semih-Aziz gibi yani.

Ne uydurucam arkadaşım adamın seneye 5.senesi oluyor türkiyede türk pasaportu almaya hak kazanıyor eger sistem degişmesse yönetim türk yapıcak danyi

o kural milli olmadıysa geçerli dany kamerun milli takımı formasını giydi süresi uzadı yani muhtemel 9 ila 10 yıla tekabül ediyor milli takımında oynadıysa türk vatandaşı olma süresi..

Bu adam gittiğinden beri milli takımın savunması kendine gelemedi.Gruplarda bizi çıkarmada payı da mevcut.M Topal hıyarı oynadığından milli takım çok gol yiyecektir.

Geri
Üst Alt