serdar aziz'e ısrarla kart verilmemesi

Bu herif sanki kursun yemiş gibi düşüyor ve yuvarlanıyor

Biz Marcao, Saracchi dingillik edip kart gorecek pozisyona girdiklerinde veryansin ediyoruz. Bu taraftar olusumu cirkefligi o kadar kaniksamislar ki hic ses etmiyorlar, pzvkin en iyi stoperleri oldugunu dusunuyorlar ustune bir de gol yediriyor herif. Beterin beteri olasiniz.

Sanıyorum ki bu lakayıt ve çirkef davranışlar tamamen oluşturulan şu "profesyonel" emekli tayfadan dolayı. MHY da bir ara delirmeye başlamıştı. Aynı şekilde Ozan da böyle.. Herkes parasının peşinde, yerini sağlamlaştırma peşinde. Futbol ortamında göze batıp, maçlarda baskı oluşturmaya çalışıyorlar. Tabii bu iyi günde güzel görünür. Kötü günlerde birbirlerine girerler. Fener taraftarı da forma aşkına diye yanık Ayşe gibi ağzı bir açık baksın dursun.

taraftarın kulüpler üzerinde etkisi bu derece olduğu müddetçe böyle taraftara oynayan sahtekar futbolcular görmeye devam edeceğiz, fener taraftarı bu sahtekarı hep ilk 11 e yazıyor asla iyi bir oyuncu değil ama göz boyuyor sesi fazla çıkıyor güya hakemleri baskılıyor

Bunun tum kart yemedigi dirsek kullandigi ve sert girdigi pozisyonlari bir videoya cevirip gündem yapilmali. Bu adam avrupa bir liginde oynasa, her 4-5 macta bir kirmizi yer

Serdar bilmem nesi bizdeyken, her atlaması penaltı, her faulü neredeyse sarı kartı. Ne hikmetse aynı Serdar bilmem nesi, Fenerbahçe'de oynarken bunlardan bir anda sıyrıldı. Artık çok temiz defans yapıyor...

fener'de kim görüyor ki serdar görsün? caner görüyor mu, gustavo görüyor mu, emre görüyor muydu, ali o kadar zırlamasına, hatta şerefsizleşmesine rağmen ceza alıyor muydu, fetöcü yönetici görevinden ayrıldı mı, fetöcü herif sportif direktör yapılmadı mı? maldiv fahişesinin kırmızılarına gelene kadar ondan önce konuşulması gereken tonla şey var. bütün hukuktan ve limitlerden ayrıksı tutulan, ırkçılığın, şikenin, mobbingin kol gezdiği bu camia için tek kozumuz yine anca allah'ın adaleti, o da olmazsa sene sonu uefa adaleti. yoksa rakiplerin emekli fetöcü başkanları padişah soyu gibi fener'i şampiyon yapana kadar koltuk değiştirirken bizim yöneticiler hala çıkıp bu herifleri federasyon başkanı, kulüpler birliği başkanı yaparsa onlar da kirli kulüplerine kupayı getirene kadar galatasaray filan tanımazlar.

Bu kadar kollanmalarına rağmen yinede şampiyon olamayacaklar

Tisserand sakat olduğu için verilmiyordu...Tisserand döndü hemen sarı kart verildi..

Bizde topa müdahalelerine bile penaltı çalınıyordu orda her maç ya kafa atıyor ya dirsek atıyor ama hiç bir hakem ses etmiyor. Çünkü onun bunun camiası olmak bunu gerektirir. B’kunuzda boğulacaksınız

Tslnin en itici topçusu olan bu şahıs hemen her maç kırmızı kartlık hareket yapıp üzerine bir de en ufak darbede yerde kıvranmakta. Lakin bunlara ses etmeyen hakemlere haddini bildirecek bir yönetim yok. Pek çoğu Galatasarayı şahsi reklamları için kullanıyor. Hele o şoför abdurrahim yok mu herif Galatasaray sayesinde Türkiyenin en ünlü yöneticisi oldu. Siyasi ve iş hayatını Galatasarayın önünde tuttuğunu düşünüyorum kesinlikle. Böyle tipler ne zaman yönetimden gider ve takımı siyasetten önde tutan isimler gelirse bu itici serdar da kırmızı görmeye başlar.

çıkıp bam bam bam top oynayalım ki hepsini üst üste koyabilelim. hem üst üste koyalım hem hakem konuşalım derim
Muhammede verilen kırmızı olmasa bütün kabahat hocada ve ruhsuz topçularda diyecektim.Yinede hocanın kabahatı büyük ancak Muhammed'e verilen kırmızı kart Türkiye Süper Lig Hakem Stantardını baz aldığımızda rezillik ötesi resmen art niyettir.İddialı konuşuyorum bir daha da hiçbir oyuncu böyle kırmızı kart görmeyecek Ömrümüz yeterse izler görürüz.

Geri
Üst Alt