Serdar Aziz'e İtalya'dan Dev Talip!

15-20 milyon euroya satalım.Nedense İtalya'da estireceği hissine sahibim...

Kalitesine birsey demiyorum ama bu herife guvenip sezona baslanmaz. Uzun sure sakatlanma riski cok yuksek.

Biraz da biz elalemi kazıklayalım. Yıllarca bizi sömürdüler.

Ilk dalga Ndiaye ile gerçekleşti şimdi de Garry yi bunu falan birilerine iyi paralara iteleyebilsek çok güzel olur.

sent via GSC
Sen ve Hakan kadar futbolcusunu kotuleyen bir taraftar gormedim

Ama işin açıkçası Serdar yerine Maicon 'u satıp Serdar 'ın yanına bir sol stoper almak daha uygundur

Maicon 'un kalitesi tartışılmaz ama son dönemdeki formlarıyla Maicon 'dan çok daha faydalı takıma Serdar ...
Bu sezon maşallahı var gerçekten ama bu adama uzun vaade de güvenilip yola çıkılmaz. Sakatlanıp seni her an yolüstü bırakma ihtimali bayağı yüksek.

Bu ihtimal öyle hemencecik göz ardı edilecek birşey değil bana kalırsa.

sent via GSC

Bu sezon en iyi defans oyuncumuz. Ama Semihde yaptigimiz gibi salaklik yapip elimizden patlayabilir - guzel bir teklif varsa satilmali diyorum - hem sakatlik seyi var tabii.
Serdarin yerine kimi alacaz oyle bir dertimizde var...

Haber ısmarlama olabilir malum garry içind e yapıldı

Alemin Tek Kralı

Ederini buldu mu satacaksın. Daha önce yaşadık bunları, sonra gönderecek yer arıyoruz.

Şu anki mevcut piyasaya bakarsak rahat +10 M € eder.

Aha serdarda kötü oynayamaya başlayacak oyuncusunu bu kadar çabuk elden, gözden çıkaran başka bir takım yoktur.

15+ her teklif kabulümüzdür. Uefa’dan en kötü sattığın kadar al cezası geleceğinden bu tür teklifleri kabul edip misal gelen 15 milyon ile 3 veya 2 oyuncu almamız lazım. Sonuçta bizim aldığımız oyuncular Avrupa’da gözden düşmüş oyuncular ve 5 milyon euro’dan fazla bonservis vermiyoruz. Feghouli’yi bile 4’e aldık. Bir de Garry’i satsak baştan takım kurarız. Ki bence CL için bir stoper, bir sol bek (Nago kiralık), bir 8 numara, bir 10 numara ve Garry giderse bir kanat şart. Toplamda 5 mevki saydım, Garry ve Serdar’ı 15’erden satsak 30 eder, 5 oyuncunun her birine max 5 m bonservis versek 25 m’ye bu işi kapatıp kara bile geçeriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15m Euro + Mateo Musacchio'dan kapiyi acip
9m Euro + Mateo Musacchio'ya anlasalim

O + ları anca biz yaparız

Kendisinden hic memnun degiller, o yuzden stoper bakiyorlar zaten

Oysa bence Musacchio Serdar'dan iki uc seviye yukarida, zaten Serdar'i sirf paraya satsak da Musacchio'dan iyi stoper bulamayiz

Yalniz Milan'da Romagnoli-Bonucci-Musacchio falan varken neden bir de Serdar'i istesinler? Haberin yalan olmasi cok muhtemel

Geri
Üst Alt