Serdar Aziz'in İlk Sözleri!

Yine forvet transferini sona bırakıp forvet almadan dönem bitecek. Yakarak öldüreceksin bu şerefsizleri.

Ülke içinde yapamazlar çünkü gizleyemezler.Yerli oyuncuların transfer işlerinde bütün menajerlerin gözleri birbirlerinin üzerindedir.Öyle komisyon filan alsalar biri diğerinin aldığı komisyonu gazetecilere üfler hemen haber olur.

Ya kusura bakma da bu yazdigina gercekten inaniyor musun?

4 değil 4-1.8=2.2 milyon. Yoksa eşek gibi o maaşları öder sonra neden çöp yerlileri göndermiyoruz diye bagirirdiniz forumda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Para yok diye ağlıyorlar Ceza almışız alınan oyuncu ve verilen paraya bak ulan harbiden insanı herşeyden soğutuyorlar. Bu adam bu para etmez kardeşim boş yere boş muhabbet yapıp zorlamayın kendinizi. Bu adamın piyasa değeri 500 bin euro'dur.

Son düzenleme:
Bu transferin tek güzel yanı 3 tane çöpten kurtulmuş olmamız. 1 çöp in, 3 çöp out. Her türlü kardayız.

4 değil 4-1.8=2.2 milyon. Yoksa eşek gibi o maaşları öder sonra neden çöp yerlileri göndermiyoruz diye bagirirdiniz forumda.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katıldığım bir mesaj. Serdar öyle aman aman bi topçu değil ama kadro derinliği açısından iyi. 3 topçunun da maaşından kurtulmamız güzel oldu, "kime satacağız" diye düşünmeyeceğiz. Gerçi Serdar da 1.7m alacakmış sanırım, 1-1.2 alsa iyiydi.

Katıldığım bir mesaj. Serdar öyle aman aman bi topçu değil ama kadro derinliği açısından iyi. 3 topçunun da maaşından kurtulmamız güzel oldu, "kime satacağız" diye düşünmeyeceğiz. Gerçi Serdar da 1.7m alacakmış sanırım, 1-1.2 alsa iyiydi.

Eğer 1.7 alacaksa iyi. Yerine yabancı birini alsan misal ched leşi gibi en az 2.5 ister.

Tinerciler fiyat yükseltmese daha iyi paraya alınırdı muhtemelen .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet çünkü yönetici veya menajer ülke içinde herhangi bir transferden komisyon götürmeye kalksa gizli kalması mümkün değil.Ya yönetimden sızar ya menajerden yada futbolcudan.
Çok iyimser düşünüyorsun. Asla öyle değil. Bu ülkede komisyon dönmeyecek öyle mi? Hiç bir şekilde inanmıyorum, bal gibi de dönüyordur.

Burası Türkiye. Her türlü dalavere üçkağıt mevcut.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Sercan ve Bilal den kurtulmamız iyi olmuş. bundan sonra Carole gibi az para ödeyeceğimiz potansiyel yetenekler bulmamız lazım.

Ne alaka? Ülke icinde de bal gibi komisyon dönüyor. Donk transferinde de dönmüstür mesela.

Bence ülke icinde daha cok dönüyor.

Ülke disinda cok daha rahat kamuflaj edebilirsin. Tescilli komisyon, hirsizlik transferlerimiz, zaten romanyadan... Yada BJK´nin Italya´dan.

800.000 olmasi gerekiyor bana göre. Az görülmesin, bunlar yine net olduklari icin iyi paralar. Kadrodaki oyuncularin maslari sikinitili, menejerlerin hepsi cakal. Hepsi önce bir gözetiyor, takimda diger oyuncularin kazandigi paralari.

800.000 olmasi gerekiyor bana göre. Az görülmesin, bunlar yine net olduklari icin iyi paralar. Kadrodaki oyuncularin maslari sikinitili, menejerlerin hepsi cakal. Hepsi önce bir gözetiyor, takimda diger oyuncularin kazandigi paralari.
800 daha doğru tabi de takımda Çamdallar, Donklar falan varken de adamları enayi yerine koyup 800 veriyoruz diyemezsin. Yönetimin yapması gereken en önemli iş, planlı olarak oyuncu maaşlarını düşürmek olur.

800 daha doğru tabi de takımda Çamdallar, Donklar falan varken de adamları enayi yerine koyup 800 veriyoruz diyemezsin. Yönetimin yapması gereken en önemli iş, planlı olarak oyuncu maaşlarını düşürmek olur.

Aslinda Türkiye liginden oyuncu almak, cok fazla istedigim birsey degil. Cünkü pahali oluyor. Ama, bu ülkenin sartlarini akillica göz etmek de yöneticilik becerisidir. Yabanci siniri, Türk futbolcularin gelismesi icin, türk federasyonu tarafindan kaldirildi, siyasetin rizasi alinarak. 3 büyüklerde Türk futbolcular, ilk 11´lere girmekte zorlandigi vakit, bunu max bir sene izleyip, yeniden sinir koyarlar... Sonra apisip kalirsin kulüp olarak.

O yüzden bence de solid türk futbolculari almak kötü olmaz. Serdar Aziz´i sakatliklarindan dolayi istemiyordum. Mesela bedava bir Engin Bekdemir var, bencil, ama cok yetenekli. Bu adami bedava kacirmak, net is bilmemezlik... Piyasa bukadar cosmusken, ben böyle bir adami bedava kacirmamam lazim.

4 yilda € 8 milyon euro maas da cok para ama, ne Serdar o kalitede bir oyuncu + ben hep soyluyorum yerli oyuncularla uzun soluklu sozlesme yapacaksan bu kadar maas vermiyeceksin. Simdi buna yillik € 1.5 milyon teklif edilseydi hayir mi diyecekti?
Yine tipis tipis gelecekti gercek bu. Sonra da FFP diye basliyor yalanci Dursun. Bu kulup ne zaman akillanacak, cevabi da hazir, hic bir zaman..

Geri
Üst Alt