serdar demir

İtiraf edeyim ben de özlüyorum... Hele hele o ilkokul talebesi gibi süslediği mesajlarını ekstra özlüyorum, bazen her cümleyi ayrı renkte yazardı... Hey gidi hey...

O banlanmasına sebep olan saçma paylaşımı neden yaptı o da ayrı tartışma konusu :D
Serhan Aktaş isimli birini özlemişim kim olduğuna dair en ufak fikrim yok, şaka maka forumda baya mazimiz var ha dostluklar edinmişiz bir de üstüne kim olduğunu unutmuşuz vay arkadaş:D

Hacca gittikten sonra oranın maneviyatını hissetmiş ve oralara yerleşmeye karar vermiş diye duymuştum. Ağzından Allah adını düşürmezdi çok mümin bir üyemizdi.

Uçlarda yaşamayı seviyor diye hatırlıyorum. Başlarda son derece 'mütedeyyin' mesajlar yazmışken, sonra birden direkt 'ateizm' e bağlamış idi...

GSE rütbesi verilmesinin uygun olacağına dair talepte bulunmuştum hatta; boş bir adam olmadığı belli idi nitekim...Önceki sayfada birisinin bahsettiği ihtimal gibi, tekrardan 'Hak yol İslam' a avdet etmiş olmasına şaşırmam doğrusu; çok kararlı görünmeye çalışsa da kafası biraz karışık gibiydi bu konularda...

Geri
Üst Alt