Haber Serdar Dursun: "Bana göre Fenerbahçe'nin kadrosu yetersiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Serdar Dursun: "Bana göre Fenerbahçe'nin kadrosu yetersiz. Özellikle bazı pozisyonlarda ciddi kalite eksikliği var. Bu yüzden hocanın da eli kolu bağlanıyor. Tabii ki o da her şeyi açıkça söyleyemiyor. Kadrodaki bu eksikler nedeniyle istediği oyunu sahaya yansıtamıyor."

Serdar Dursun: "Beşiktaş maçında öne geçip kaybetmek, Fenerbahçe camiasını biraz kırdı. Çünkü son 20-30 Beşiktaş üstün performans gösterdi. Böyle bir sonucu görünce taraftarlar da 'Acaba yine şampiyonluk mu gelmeyecek?' diye düşünüyor. Çünkü Fenerbahçe camiası kırılgan bir camia. Taraftarlar da buna müsait. Uzun bir dönem olunca daha da zor oluyor. Özellikle iç sahada. Türk oyuncular böyle dönemlerde iç sahada istediği gibi oynayamıyor. İster istemez baskı oluşuyor. Şu an 6 puan fark var ama henüz çok erken. Daha 5. hafta."

Bu ileride çok kafa ütüleyen bir td olacak demedi demeyin

SmartSelect_20260915_001106_Samsung Browser.webp

Bunlar 4-5 kişi takımı satmak için çok uğraştılar da defanstaki arkadaşları izin vermedi
Maç röportajına çıkmış, kendi takımı oyunu performansını değil, oynadığı rakibini kurtarma peşinde
Beni alın kurtarayım feneri diyememiş bir tek

Bunlar 4-5 kişi takımı satmak için çok uğraştılar da defanstaki arkadaşları izin vermedi
Maç röportajına çıkmış, kendi takımı oyunu performansını değil, oynadığı rakibini kurtarma peşinde
Beni alın kurtarayım feneri diyememiş bir tek
Afrikali oyuncular mucadele etti ön hat paso satmak için calisti.

Oynasaysi sike yaparsi

Şunu bizim berkan filan yapsa yer yerinden oynar. İt oğlu ite bak sanane lan şikecilerden ! Zaten oyuna girdikten sonrada aman antepe bir hayrım olmasın diye debelendi durdu. Kafa topuna bile çıkmadı. Koç'un minübüsüne aldığı heriften ne beklersin.

Vallahi Antep yöneticisi olsam anında gönderirim bu herifi. Takım arkadaşı olsam hayırdır sen, nasıl açıklamalar bunlar diye sorarım. Skandal açıklamalar.

Girdikten sonra 10 kişi oynat sonra böyle konuş.

Ha haksız mı değil. Sana mı düştü ama aktif futbolcusun.

Biz yazarız onu.

Ederson (33)
Semedo (33)
Skriniar (31)
N.Ake (31)
Brown (24)
Kante (35)
Guendouzi (27)
İrfan (31)
Greenwood (25)
Kerem (28)
Muriqi (32)

Kante sene içinde 36, Muriqi 33, Ake ve Skriniar 32 olacak.

Geri
Üst Alt