# Serdar Gürler

Cevap: Serdar Gürler

Ben söylemiyorum Yılmaz Vural ve ekibi söylüyor , kulüpteki diğer arkadaşlar da Tütküye Ümit Milli Takım hocalarından çok iyi referans aldılar bana söylenen onlar.

Kendi izlemediğin adam hakkında böyle yorumlar yapmasan daha iyi olur Oğuzhan. Herkes herkes hakkında bir şeyler söyler. Geçen sene de herkes Emre Çolak büyük yıldız olacak diyordu. Şimdi küfür yiyor çocuk.

Sezon sonuna kadar iyi giderse bedava transfer edilebilir. Bu ligden bonservisle bir oyuncu transfer etmemizi istemiyorum ben.

Kasımpaşa yönetimi devre arası 2 milyon euro + Adem Büyük teklif etti Selçuk Cengiz Öztürk reddetti.

Bu adam ne oynadıda 2m€ teklif etmişler adam 5 maça zor çıktı Elazığ'da onlarda ikinci yarı zaten.İlk yarı en fazla 3 maç yapmıştır Elazığ'da.

Kendi izlemediğin adam hakkında böyle yorumlar yapmasan daha iyi olur Oğuzhan. Herkes herkes hakkında bir şeyler söyler. Geçen sene de herkes Emre Çolak büyük yıldız olacak diyordu. Şimdi küfür yiyor çocuk.

Şuan küfür yemesi Emre Çolak'ın kötü bir futbolcu olduğunu göstermez bu taraftar H.Şükür'e Arda'ya küfretmiş bir taraftar , kaldı ki ben sadece kendi fikrimi söyledim dileyen katılır dilemeyen katılmaz herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil sonuçta bu site bir forum sitesi herkes kendi fikrini belirtmezse bir sıkıntı var demektir.

ben de takip ediyorum birkaç haftadır, oyun stili Hasan Şaş'ı hatırlatıyor

Geçen hafta fb macında dikkatimi çekmişti

gerçekten yetenekli çocuk iş var bu adamda değerlendirilmeli

Kevin Gameiro'yu getirecek başkan adaynın listesindeydi bu futbolcu.

Amrabat'ın bir alt versiyonu, kapanan takımlara karşı etkili olma yeteneği var mı yok mu buna bakarım öncelikle.Bu özellik komplike bir olaydır.Bunun için hız,çalım, vs yetersizdir.Fransa Liginde küme düşmemeye oynayan bir takımda doğru dürüst oynayamadan gelip bizim ligde fark yaratması oyuncunun kalitesinden daha çok bizim ligin kalitesizliğini tekrar bizlere göstermiştir.

Gecen hafta Fenerbahce macinda en az 5 kontraatagi bozan adam.

Kendini göstermek icin takimi 2 Puan kayip etti.

Böyle oyunculardan hayir yok.

iki maçtır izliyorum ve çok beğendim iki maçta da.Kısa mesafede çok çabuk bir oyuncu top ayağına hakkaten yakışıyor dediğim oyunculardan.İnşallah kendisini geliştirir

Bizim Aydın'dan fazlası çıkmaz bence.

Adam olacak futbolcu tipi yok bunda. Bankasya tobcusuna benziyor.

Geri
Üst Alt