serdar kelleci

17. dkdan itibaren bahsettiği kişi kim?

Emrah Bayraktar diye bir tip vardı tjk'den gelme. Odur muhtemelen. Tam Fatih Terim'in geldiği dönem geçici hoca gibi takılıyordu hatta. Sonrasında postalandı. Getiren de Cenk Ergün'müş. Altyapı oyuncularına serbest kalma maddelerini koyduran adam o da. Eyvah eyvah.

Emrah bayraktar o bahsi gecen haysiyet noksani sahis. Hoca gelir gelmez kovmustu sagolsun

kendisini uzun yillardir takip ediyorum yorumlari fln da güzel ama dıransfer konusuna girmemeli

dün bi tweet atti yusuf yazici ve sorloth ile ilgilendigimize dair

Muhtemelen bunu biri kekledi, ya da takipci kasmaya calisiyor, dün gündüz ortada transfer haberi yoklen youtube’da grillitsch analiz videosunu 30k kişi fln izlemişti toplamda kendi rekorunu kırmıştı, normalde videolari totalde 3-4k kisi izliyor

Muhtemelen o yayinin gazina gelip akşamına bir de sallamasyon haber cikartirsam ucar giderim diye düsündü ama elinde patladi

Dün o tweet’ten sonra space yayini yapti biriyle, 3k fln dinleyici vardi yanlis hatirlamiyorsam, biri yusuf yazici’nin tr’ye gelirse 20m euro ceza ödeme maddesini söyledi, bu afalladi önce, antetli imza gösterin bana fln dedi

Sonra direkt kap linki attilar buna, sonra hmmmm dedi bi duraksadı, “Trabzon su an süper bi os kurdu sampiyon oldular, yusuf ile anlasip o maddeyi es geçebilirler” diye geveledi

Söyledigi seyin mantiksiz oldugunu birkac dk sonra farketmis olmali ki bir de “Lille sözlesme fesih ederse o madde deliniyor ağğğbiiii” fln diye daha da yerin dibine batti

Yorumlarina görüslerine saygim vardi bu herifin ama 3-5k takipci icin sallamasyon haberlere grk yok

Geçen sezon da Diego Costa ismini sıkmıştı.

Takipci kasacak adam degil. bana daha cok yonetim basina her sizdirdigi adami millete kapatırdı bu defa yem atmislar gibi geliyor daha cok. Dursunun baskan oldugu bi yonetim bunu ne kadar dusunebilir o da muamma tabii

Hiç ısınamadım bu adama. İyiydi bir ara ama çok trip atıyor konuşurken. Herkesin bildiği şeyleri çok enteresan bir şeyler anlatıyormuşçasına aktarması itici.

Simülasyon kelimesinden nefret ettiriyor. Aşırı fazla kullanıyor kelimeyi

Kalite adamsin kral. Sinanla takilma

Geri
Üst Alt