Serdar Ortaç: "Aylık 120 bin lira ev kredisi ödüyorum, telif gelirse geçiniyoruz"

15 binlik ece erken ev kirasının kaç gün konuşulduğunu görünce acaba 8 kat fazla kira/borç ile 8 kat fazla konuşulurmuyum olayını denemek istedi galiba :D

benim anlamadığım bu andavalın hiçbir şeyi yoksa banka buna nasıl 5 milyon tl kredi veriyor ben bankaya gitsem 50 bin alıyım desem götümdeki dona kadar ipotek koyuyorlar.

benim anlamadığım bu andavalın hiçbir şeyi yoksa banka buna nasıl 5 milyon tl kredi veriyor ben bankaya gitsem 50 bin alıyım desem götümdeki dona kadar ipotek koyuyorlar.

sözde kira alamadığı evleri ipotek göstermiştir büyük ihtimal,bu evlerin sayısı da yüksektir büyük ihtimal

Benim anlamadığım bunlar öyle ahım şahım bir halt yapmıyorlar ama vergileri normal vatandaşa kadar çok düşük 600 bin tlye kadar sadece stopaj ödüyorlar yüzde 17 oranında normal bir işçi 18 bin kazanırken alınan vergi yüzde 15 ken bunlarda 600 bin tlye kadar o oranda yani o yıl 599 bin tl kazanırsa yüzde 17 ödiyecek , normal bir işçi 100 bin tl kazanırken yüzde 35 vergi öderken bunlar 600 bin tl üstüne geçerse yüzde 35 ödüyor arada 6 kat fark var.

Vergi ilkelerinde adalet , genellilik , ölçülülük var ama nedense bunlara gelince işlemiyor.

hiç kafa yok yemin ediyorum

bunların arasında küçük emrah çok zengin diye duymuştum

herif istanbulda emlak zenginiymiş

bu da oturduğu evin kiracısı

1 ev bile alamadın mı

Hasta yatağında sana neden çatal kaşık fırlattın diye sorulduğunda sen öldün zaten dostum 5 milyon tl kredi alsan 120k kira ödesen ne olur ödemesen ne olur

Sadece yaşadığı günü düşünüp sözde sıfır tasarruf yapan mantaliteden insanlara asla üzülmem. Şelale gibi akarken paralar üç beş kuruş kenara atsaydın böyle talihsiz açıklamalar yapmazdın merdar ordar

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kumarda rahat 50 milyon kaybetmiştir.

Geri
Üst Alt