Serdar Saatçı: "Beşiktaş'tan daha büyük bir kulübe geldim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Trabzonspor'un Braga'dan kadrosuna kattığı Serdar Saatçı, Trabzon'a geldi.

Bordo-mavililerin 2.5 milyon euro karşılığı kadrosuna kattığı, ancak, Türkiye U21 Milli Takım'ı kadrosunda yer aldığı için Trabzon'a gelemeyen yeni transferi Serdar Saatçı kente geldi.

Serdar Saatçı, Trabzon'daki ilk açıklamasında, "Aşırı mutluyum. Daha önceden bildiğim bir lig. Tarifsiz duygular içerisindeyim Beşiktaş'tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim." dedi.

Açıklamalarına devam eden Saatçı şu ifadeleri kullandı: "Hatta daha tecrübeli döndüm Braga'da da çok maç oynadım. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğimi düşünüyorum. İnşallah eski Avni Aker ruhunu geri getiririz. Şu anki durumum iyi, hazırım. Beşiktaş maçında da 90 dakika elimizden gelenin en iyisini yapacağız kimsenin kuşkusu olmasın taraftarımızı oradan üzüntülü ayrılmamasını sağlayacağız."

Girme evladım bu toplara, yarın kuyruğun sıkışır yutarsın o lafları

Yaptigi ekmek yedigi kaba pislemek

Kötü ayrilmis olabilir ama hangi kuluple ilgili olursa olsun bu tarz aciklamalar karakterinin zayif oldugunu ortaya cikarir

Sizi buraya getiren yeteneginiz,burada tutacak olan ise karakterinizdir

Böyle konuşmalardan uzak durmadiklari sürece bu topçu lardan bir cacık olmaz.

gsc kalitesi kendini belli etmiş. bize yapılsa başka forumların yorumlarında taştaşın kralı dönerdi. daha dün 5 yediğimiz kulübü savunuyoruz objektif şekilde.

gsc objektifliği ile gurur duymaktayım

Çok doğru konuşmuş
Ancak öyle bilinmez heriflerden 5 yediğimiz aklıma geldi
Aferim okan aferim dursun

MHY v2

Ne kadar yetenekli olursa olsun, asla büyük topçu olamayacak.

Allah koruyor bizi böyle adamlardan yaw. Tesadüf eseri Gs ile yolları kesişmiyor bu tip adamların.

TSlu olsam, yarın gönderilmesini isterdim.

Ben dil sürçmesi sandım fazla yuklenmedim ilk başta ama salincakspora cidden ayıp etmiş. Rize'den bile gitsen denmez ya

Çirkin bir söylem ama daha çirkinini de hak ettikleri muhakkak. bülent u. var ya taraftar olarak daha ne kadar berbat olabilir bir kulüp

Belli ki içindeki kini dökmüş
Ama bu bjk nin küçüklüğünü değiştirmez

Çok iyi transfer

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ekside bunu braga icin söylemis diyen cok var ama vidyoda cok net sekilde bjkden hemen sonra bunu diyor

tinercileri pek sevmiyor sanirim

Geri
Üst Alt