# Serdar Taşçı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

103696.jpg

Yabanci siniri devam ettikce bizim yerli kadromuz rakiplerimizden daha iyi olmak zorunda.

Ömer Toprak ve Kaan Ayhan'i alamadik ama Serdar Tasci'yi istersek alabiliriz.

Süper Lig'in dandik yerli stoperlerine milyon eurolar vermekten daha iyidir.

Chedjou-Serdar-Koray-Semih dörtlüsü ligin en iyi stoper rotasyonu olur, nokta net.

en son ne zaman izledin murhie

Stutgart'ta izledigimde lesti.Moskova'da hic izlemedim.

Son düzenleme:
sadece yakışıklı bulduğum bi arkadaş

Alman liginde tutunamiyan Ekici neler yapiyor bu ligde, bide Stuttgart'in yillarca kaptani oldugu adam ne yapar ?

ugur demirok , koray günter , serdar tasci, semih kaya
yabanci stoper lazim degil

Geçen sene filan hiç oynayamadı muzmin sakatlıgı var bu sene oynamış ama nasıl oynamış bilmiyorum.Normalde de ağır bi oyuncu Semih-Koray-Hakan ve bunlara Uğur eklenecek bence yerli stoper rotasyonu gayet yeterli bize yabancı lazım eğer alacaksak.

5kurusluk sozlesme yapan takimin icine etmek icin yapar boyle gereksizlerden transfer olmaz

Bu adam 2 seneye futbolu bırakır.

Tanım sakat olmadığı sınırlı zamanda futbol oynadığı iddia edilen vasat altı stoper.

Ne çabukluk var, ne üstün bir kademe, ne de sertlik ve hırs.

Bu adam 2 seneye futbolu bırakır.

Tanım sakat olmadığı sınırlı zamanda futbol oynadığı iddia edilen vasat altı stoper.

Ne çabukluk var, ne üstün bir kademe, ne de sertlik ve hırs.

Takımında oynuyor adam. Neden bıraksın futbolu?

Ayrıca Stuttgart'da gayet de iyi oynuyordu. Bok atmayalım oyuncuya lütfen.

Sakatlık sorunu olmasa gayet iyi bir stoper.

Stuttgart'ta leşti diyen var güldürdü açıkçası bu adam kötüyse bizim stoperler nedir bilemiyorum.

Sakatlık sorunu olmasa gayet iyi bir stoper.

Stuttgart'ta leşti diyen var güldürdü açıkçası bu adam kötüyse bizim stoperler nedir bilemiyorum.

Şampiyon olduğu sene nasıldı bilmem ama 12-13'te Lazio-Stuttgart maçını ve ligdeki bazı maçlarını izlemiştim.Hatalı goller yedirmişti.

Futbolcu artığı. Aylardir yazmaktan bikmadi murhan. Umarım futbolu bırakırda kurtuluruz şu ismi duymaktan.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bir adam 1-2 maçta olsa Almanya milli takımında oynuyorsa, bu adamda az da olsa bir iş vardır demektir.

Bizdeki gibi aman oyuncuyu başka yere kaptırmayalım diye milli maç oynatan zihniyet yok Alman'larda. Adamların bir sistemi, düzeni, anlayışı, oyun karakterleri var. Ancak o tür basit oyunlar bizim aklımıza gelir.

Ruslarin parasi bitmis herkes satiliga cikariliyor takimlarindan ( yabancilar yani )

Hemen gidip Serdar Tasci ve Ozbiliz paketi yapmamiz lazim, hatta Doembia bile gelsin .

Geri
Üst Alt