Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.815
- 102.852
- 5.238
@Melih Sönmez kanka bu öneriyi sende deneyelim mi?Abartilmiş balondur gscdeki herhangi birine bu kadar bakim makyaj yapsan bu kadar olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Melih Sönmez kanka bu öneriyi sende deneyelim mi?Abartilmiş balondur gscdeki herhangi birine bu kadar bakim makyaj yapsan bu kadar olur.
Çıplak poz vermenin güzel bişey olduğunu kim öğretti bu çoluk çocuğa
Abazanların mezesi olmaktan öte bişey olmuyorsunuz kızlar akıllı olun cool olmak dikkat çekmek için vücunuza değil aklınıza güvenin
Varoş çünkü.Bi varoşluk var çözemedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıplak poz vermenin güzel bişey olduğunu kim öğretti bu çoluk çocuğa
Abazanların mezesi olmaktan öte bişey olmuyorsunuz kızlar akıllı olun cool olmak dikkat çekmek için vücunuza değil aklınıza güvenin
Kendisi burayı takip ediyor uyarılarınıza dikkat çekeceğine eminim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çıplak mı hani nerdeÇıplak poz vermenin güzel bişey olduğunu kim öğretti bu çoluk çocuğa
@Ayten MadenciBen genel konustum bu forumu kullanan genc kizlarimiz kardeslerimiz olabilir onlar icin yazdim sanirim yorumu hizli yapinca eksik kelime kullanmisim.