serge aurier

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner Baş

Kırmızı Üye
[attachment=9823:Serge-Aurier.jpg]

İyi bir sağ bek hızlı atletik ve istatistikleri çok iyi bir kaç büyük takımında listesinde , alınmasa bile izlemesi gerektiğini düşünüyorum bu sene Toulouse takımında 6 gol 7 asist ile oynuyor bir sağ bek için çok iyi bir istatistik diye düşünüyorum yaş olarakta çok genç bir oyuncu.

Doğum tarihi: 24.12.1992

Doğduğu il: Ouragahio

Boyut: 1,75

Uyruk: Fildişi Sahili

Pozisyon: Defans - Sağ Bek

Ayak: sağ ayak

Piyasa değeri: 6.500.000 €

Ekli dosyalar

• Serge-Aurier.webp
    Serge-Aurier.webp
    13 KB · Görüntüleme: 220
İstatistikler üzerinden mi konuşuyoruz yoksa izlediniz ve tavsiye mi ediyorsunuz onu anlamadım ? İzledinizse biraz daha bilgi paylaşırsan daha sağlıklı olur.

- Ortalari iyi

- Yorulmaz

- cok yonlu LB/RB/CDM/CM/CB oyniyabilir

- Sag veya sol ayak fark etmiyor

Bence corchia Lyon'a giderse eger Arsenal bunu bize birakmaz Sagna yerine Aurier alirlar sag beke. Tabi Corchia Lyon'a giderse gitmez ise oncelikleri Corchia almaktir Arsenal'in.

- Ortalari iyi

- Yorulmaz

- cok yonlu LB/RB/CDM/CM/CB oyniyabilir

- Sag veya sol ayak fark etmiyor

Bence corchia Lyon'a giderse eger Arsenal bunu bize birakmaz Sagna yerine Aurier alirlar sag beke. Tabi Corchia Lyon'a giderse gitmez ise oncelikleri Corchia almaktir Arsenal'in.

Kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu sessiz sedasız bir şekilde transfer politikası ile alınsa çok iyi olur. Şu videoyu izleyince ekstra bir beğendim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=MN__tVJUZwY[/media]

Ofansif yonu iyi, bu sezon orta sahanin saginda da oynadigi maclar var, yani bize uygun bir sag bek bence..

Sağlam bek. Sağ kanat da oynar. Nabız yoklanmalı..

Hayalim arsenal'de oynamak dedi geçenlerde wenger'in sagna'yı yollama sebebi boşa umutlanmayın.

Yabancı kontenjanıni sağ beke harcamak ne kadar mantıklı bilmiyorum bi stoper ya da bi forvet için kullanmalıyız

Vakti zamanında FM'de Varane ve Aurier ikilisi Lens'te iken alırdım takımlarıma. Şu anda nasıldır bilemeyeceğim...

ISIM : Serge AURIER
YAS :22
MEVKI: SAG bek
TAKIM: PSG KIRALIK

Serge Aurier - Spielerprofil - Transfermarkt

https://www.youtube.com/watch?v=tqfTLRLhI00
https://www.youtube.com/watch?v=BWQ2VEtkRSo

Serge Aurier süratli ve ayni zamanda güclü bir sag bek. Ebouenin genc ve DAHA stabil bir versiyonu dersek, hicte yanlis olmaz. Hatta tam olarak dogru bir kiyaslama oldugunu diyebilirim.
Hizi ve Fizik gücü yani sira, topa iyi olmasida extra bi özelligi olan Aurier bu sezon 10 mactada görev alirken, 6 mac sakatliktan zorunlu kacirdi. Yanlis hatirlamiyorsam Van der Wielin iyi oynamasi ve böylece kontrati uzatilmasi, Aurierin takimdan ayrilmasi yada PSG satin alma opsyonunu kullanmamasi bi hayli yüksekdir. Bunu en iyisi @Leo Güney daha iyi aktarabilir bize.

Tahminimce Aurier EGER TOULOUSEa dönerse 8-12Mio civari bi bonservis ile satin alinabilir.

FM de G.Saray kadromdaki sağ bek.

Ama gerçek hayatta bize gelmez ya PSG yada EPL e gider arsenal veya Liverpool olası.

Paris in degisilmez sagbeki olmasi gerek

Peki niye psgde oynamıyor, sakat felan mi?

Bence Blanc in kafasi calismiyor o yuzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt