Sergen: "Lahmacun mahallesinde pizza satılmaz"

ah sergen ah herhalde kendi gelmek istiyorudu bizim başımıza gelmeye

bu les kargalari bu kadar ötüyorsa, dogru bir is yapmisiz demektir.

Acep Terim'den sonra Denizli, Güneş vs'yi alsaydık, madem Türk getirecektiniz, Terim'i niye gönderdiniz? Diye sorar mıydı?

Ben bir de neyi merak ediyorum biliyor musunuz? Aykut Kocaman gidince biri de çıkıp madem Türk getirecektiniz Aykut'u niye gönderdiniz demedi. :D

Bakın Ersun Yanal, G.Saray'ın 9 puan önünde F.Bahçe'yi şampiyon yaptı.

2013/2014 sezonunun 2010/2011'den farkı olmadığını herkes biliyor Sergen efendi :)

@Murat Kayanda

Son günlerde sık sık mesajlarımı beğendiğini farkettim. Bir süre önce beni kuş olmakla suçlayıp, beni galeyana getirip, sonra beni engellediğini söyleyerek beni ziyadesiyle gıcık ettiğini hatırlatmak isterim. Mesajlarımdan uzak durunuz :)

@Murat Kayanda

Son günlerde sık sık mesajlarımı beğendiğini farkettim. Bir süre önce beni kuş olmakla suçlayıp, beni galeyana getirip, sonra beni engellediğini söyleyerek beni ziyadesiyle gıcık ettiğini hatırlatmak isterim. Mesajlarımdan uzak durunuz :)

Hatırlamıyorum ,

burada bugüne kadar kimseyle kırıcı bir muhabbetimde olmadı ,

ben kişileri beğenmiyorum yazılanın kime ait olduğu önemli değil , sadece yazılana bakıyorum ,

bugüne kadar kimseyide engellemedim ben , cidden o muhabbeti hatırlamıyorum ama birisini kuş olmakla suçlamışsamda kendimce sağlam dayanağım vardır , beni yok sayabilirsiniz !

herif resmen ben burdayim niye bu herifi aldiniz diye atarlanmiş.

Hatırlamıyorum ,

burada bugüne kadar kimseyle kırıcı bir muhabbetimde olmadı ,

ben kişileri beğenmiyorum yazılanın kime ait olduğu önemli değil , sadece yazılana bakıyorum ,

bugüne kadar kimseyide engellemedim ben , cidden o muhabbeti hatırlamıyorum ama birisini kuş olmakla suçlamışsamda kendimce sağlam dayanağım vardır , beni yok sayabilirsiniz !

Ben yok saymam kimseyi, sen beni engellediğini söylemiştin sadece.

Fener'in maddi durumunun kötü olduğunu anlatan bir konuda, bizimkinin katbekat daha kötü olduğunu anlatan bir mesaj atmıştım. Mali tabloları linkleyerek. Sen de bu konuda biri bizim mali durumumuzdan bahsediyorsa kuştur, kendini çok belli ediyor demiştin. Belli ki dokunmuş bana, hala hatırlıyorum.

Neyse hatırlamıyorsan yapacak birşey yok. Ama ben kuş değilim yani. Iyi forumlar.

Bende bir Opel Astra var, satıp üzerine biraz koyup Wolksvagen Golf alayım diyordum.

Madem Alman otomobili alacam niye satıyorum o zaman diğer Alman otomobilini diye düşündüm şimdi.

Mantıklı geldi, ikna etti beni Sergen :)

r35hgah2.jpg

Oruçlu oruçlu röportaj verme be kepçe.

italya -pizza

denkleminden baska bisi bilmeyen insan sifati

Geri
Üst Alt