Haber Sergen Yalçın: "3-4 gün içinde burada devam edip etmeme konusunu belirleyeceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1778878790418.webp

Sergen Yalçın: "Bizim çocuklar, ilk yarıda tatildelerdi herhalde. Devre arasında tatilden çağırdık onları. Onlara ‘Maç var gelin’ dedik. İkinci yarı toparlandı takım mental olarak. Bu ama beklenmedik durum değil. Konya maçında bizim için sezon bitmişti."

Sergen Yalçın: "2-3 gün çıt yoktu antrenmanlarda. Oyuncuların moralleri çok bozuldu. Hedef koymuştuk ve onu kaybettik. Son 2 maçta bu yüzden konsantrasyon çok zorlaştı. Takımı tekrar toplayıp sahaya çıkarmak kolay iş değildi. İlk yarıda ortada bir takım yoktu. Biz de şaşırdık 'ne oluyoruz' diye. Onları uyandırmak zorunda kaldım. Biraz sert geçti devre arası. İkinci yarı takım toparlandı. Çocuklar iyi mücadele etti. Genel olarak güzel maç oldu."

Sergen Yalçın: "Şu anda devam edip etmeme konusunda başkan ve yönetimle konuşmadık. 3-4 gün içinde bunu belirleyeceğiz. Kulübün menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapacağız. O yüzden şu anda bu konuları konuşmak istemiyorum. İnşallah devam edersek bu konuları konuşuruz."

Serdar Ali Çelikler, Sergen Yalçın’a ağır yüklendi:

“Ben Sergen Hoca’nın maç izlediğine inanmıyorum. Dünya futbolunda zır cahil.”

• Ben Serdar Adalı’nın yerinde olsam, ‘Gel hocam bi kaçalım’ derim.

• Kıbrıs’a götürürüm.

• ‘Hocam pratik zekan tamam falan ama dünya futbolunda zır cahilsin’ derim.

• Osimhen’i tanımam, Haaland kim, Kane benim oyuncum değil falan diyen adam transferde tek yetkili olamaz.

• İkincisi; sen tek bir oyun biliyorsun. 3’lü mü oynayım, 5’li mi oynayım. Senin işin değil bunlar.

• Ağırlıklı olarak benim kuracağım kadro çalıştırırım diyorsan devam edelim.

• Sezon sonu 2. mi olduk, beraber devam ederim. 3. mü olduk, zaten beraber gideriz’ derim.

• Ama sen dünya futbolundan anlamıyorsun.

• Ben Sergen Yalçın’ın maç izlediğine inanmıyorum ya.

• Ben olsam Sergen Yalçın’la böyle konuşurdum.

Devam ederse neyi konuacakmis? Adam sana zaten devam edip etmeyecegini soruyor.

Geri
Üst Alt