Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.596
- 2.130
- 698
Bizde kalirsa iki seneye kalmaz tm 20 milyona düsürür.Osimhen 'in piyasa değeri 100 milyon Türkiye'ye gelir mi kafanız mı güzel?!?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde kalirsa iki seneye kalmaz tm 20 milyona düsürür.Osimhen 'in piyasa değeri 100 milyon Türkiye'ye gelir mi kafanız mı güzel?!?!
70e düstü bu saatden sonra kimse 75m vermez okadar para vermez takimlar üstelik tr liginde oynayip kariyerinde düsüs yasadigini düsünen takimlar asla vermez. bence biz bu isi 50m kapatabiliriz.Osimhen 'in piyasa değeri 100 milyon Türkiye'ye gelir mi kafanız mı güzel?!?!
Hep laf salatası . İcraat yok, zar zor tesisin yarısını yapabildiler başka birşey yok ortadaBizim yöneticiler boş sallamayı sever, yapamayınca da sesleri çıkmaz.
Sanmıyorum alabileceğimizi.
3 yıl önce BBden çıkıcaz dediler hala çıkıcaz, kolpada nirvana bir başkan ve yönetim var.Hep laf salatası . İcraat yok, zar zor tesisin yarısını yapabildiler başka birşey yok ortada
1 sene önce stad kapasitesi artacak dediler şimdi çıkıp aynı şeyi tekrar söylüyorlar. Kaplumbağa hızında iş yapıyorlar3 yıl önce BBden çıkıcaz dediler hala çıkıcaz, kolpada nirvana bir başkan ve yönetim var.
GSC yönetime sirayet etmiş.3 yıl önce BBden çıkıcaz dediler hala çıkıcaz, kolpada nirvana bir başkan ve yönetim var.