Haber Sergen Yalçın: "Abdullah Kavukcu ile konuştum, parayı verip Osimhen'i alacağız dedi"

Konuşmadan duramıyor bazıları. Kaldı şurada zaten 1,5-2 ay. Hepimiz öğreniriz ne olacağını da yarın acayip bir takımdan teklif gelirse adam yok ben almayayım mı diyecek? Kendini ve kulübü niye böyle saçma salak konuma sokarsın ki?

Bakkal işletir gibi rahatlık var adamlarda. Ulan ben bu kulüpte yönetici olsam, attığım her adımı 1.000 kere hesap ederim, konuştuğum her kelimede -hele ki böyle bir konuda- kimseye net bir şey söylememeye dikkat ederim. Ne kadar rahat bu adamlar.

Osimhen, bir an evvel gideceğin yere git de gerçek gündemimiz belli olsun be kardeş. Bize yapacağın son güzellik bu olsun. Yoksa sen gidene kadar hem bu medya hem yöneticiler hem hayalci taraftarlar çok kafa ütüler valla hiç çekilmez yemin ederim

Bu apo ve komisyoncu urfalı oldukça nerde çerçöp var gelir bunlar kim osimhen almak kim yönetimdeki komisyoncu lar değişmesi lazım

Gelmez bence, eger Osimhenin kariyer bazinda bir basari elde etmek istiyorsa Süper Lig sampiyonluk pesinde kosmak icin kalacak hali yok, Avrupada durumuz ortada, orda basari yakalamak istiyorsak, daha iyi bir kadro ve daha önemlisi cok daha iyi bir hoca sart, sen sirf osimhen icin o bonservisi verirsen diger oyunculari nasil alacaksin?

Eger Osimhen bu saatden sonra baslarim kariyeri para kazanmam gerekiyor derse zaten ilk duragi Araplar olur, onlarin verecegi maasi biz veremeyiz, yani her hali ile Osimhen sezon sonu gider.

Geri
Üst Alt