Haber Sergen Yalçın: "Avrupa'da topun oyunda kalma süresi 70 dakikanın üstünde, burada 45-50 dakikada"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sergen Yalçın: "İkinci golde VAR'da geçen süre 6 dakikaydı, biz dakika tuttuk. Sağolsun rakip kaleci 5 kere falan yerden kalkmadı. Sürekli yerdeydi. En az 10-12 dakika beklerken 6 dakika geldi.

Buraya gelenler yerden kalkmıyor. Vakit geçirip puan almaya çalışıyorlar.

Burada top 45-50 dakika oyunda kalıyor. Avrupa'da topun oyunda kalma süresi 70 dakikanın üstüne çıkıyor. Çıktığı zaman da sakatlıklar oluyor, 10-15 sakat... İşte hep bu yüzden!"

70 dk nin ustunde de degil açikcasi orayi sallamis benim en cok gordugum 66 mi 67 mi neydi

Boş boş konuşuyor mal herif.

Avrupa'da tek bir ligi bile izlemiyordur bu hıyar.

Haklı ama inanılmaz rezil oldu ülkeye, öyle atıp tutmakla olmuyor bu iş bakma sen bize biz taraftarız atıp tutarız ama sen bu işin içindesin, egonda sende futbol mantalitende futbol bilginde öyle büyük değil. Candaşla sohbet gibi değil dimi, rosier tam hatırlamasamda 11-12-13 hafta falan 3 sarı kartla oynadığı bir sezonda şampiyon oldun. Sen belki unuttun ama biz unutmadık tek gol averajın ile şampiyon olduğunu, hatay maçı skorunu vs vs. Geçiniz boş yapıyorsun sergen. Haklıyken bile haksızsın sen!

Haklı veya haksız umrumda değil. Bu Sergen averaj farkı ile şampiyon olduklarında bütün sezon ağlamıştı. Karşılığını da aldı. Milletvekili Rosier vardı... Yine başladı. Sorsan takımın ne yaptı hiçbir fikri yok. Gidin atak yapın diyo başka bildiği bişey yok. Bi programda bunu söylemişti. Hucuma ellemiyoruz sadece defans çalıştırıyoruz diye. Alsana Türkiye de td olmak. Al sana Sergen Yalçın mantelitesi..
Bide hepsini geçtim. Haalanda kötü diyen. Tr ligine gelmiş en iyi 6 numara atiba diyen. Kendini Pele seviyesinde gören bu adamın dediği hiçbirşeyi ciddiye almıyorum... Sevmiyorum bu adamı zaten.. Leş biri. Keşke bizim formamızı giymeseydi..

Premier Ligde bu sezon ortalama 55 dakika ve bu normal olarak kabul ediliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bir ara gördüğüm 60 dakika falandı.

Gerçi Sergen'in TR dışı lig izlediği yoktur.
evet doğru hem maçkolik hem de 365scores uygulaması bu opta verilerini paylaşıyor, birçok lige baktım genelde 50-55-60 arası gidip geliyor, 60 pek olmuyor hatta

sergen sen rize ile mac yap

1770594280577.webp

Basketbol gibi yapsınlar
30 dk lık iki yarı full saniye hesabı 😁😁

Geri
Üst Alt