Haber Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın Teklifini Geri Çevirdi

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Serdal Adalı - Sergen Yalçın görüşmesi sona erdi.

Sergen Yalçın, yoğun bakımda olan kardeşi Gürsoy Yalçın'ın tedavisiyle ilgilenmek istediği için görevi kabul edemeyeceğini söyledi.

Başkan Serdal Adalı da bu durumu anlayışla karşıladı. (TRT Spor)

Sergen Yalçın: "Başkan ile görüştük. Konsanstre olamayacağımı söyledim. Ailem var, sağlık sorunları var. Bu iş konsantrasyon isteyen bir iş. Başkan da sağ olsun anlayışla karşıladı. Maalesef bu dönem için faydalı olamayacağımı söyledim."

Allah yardımcısı olsun zor bir süreç bu durumda kabul etse bile kendini veremezdi. Ayrıca yoğun bakımdan çıktı sanıyordum.

Kardeşine ne olmuşta yav

Allah yardımcısı olsun zor bir süreç bu durumda kabul etse bile kendini veremezdi. Ayrıca yoğun bakımdan çıktı sanıyordum.

Bence feneri bekliyor sergen, hastalık da işin bahanesi olmuş gibi, bu beşiktaşa neden gelsin ki ?

Bu göreve balıklama atlayacak onlarca hoca varken bu hareketi değerini arttırdı

Akıllı adamın hali başka

beceremeyeceğini biliyor jackal

Kardeşine şifalar dilerim sergen hocanın

Cimbom şov warken, Fb de champ hasretiyle her sezon terör estirip yarışta olurken Jk ile bir cacık yapamazdı. Akıllı adam. Fb sezon başı istese kabul ederdi

20-21'de de dua etsin FT'nin ilk veya 3. dönemine denk gelmedi. Ft'nin 4. döneminde 2 champ geldi ve kadıköy serisi bitti ama performans olarak baya düşüktük.

Geri
Üst Alt