GSCimbom
Sergen Yalçın: "Bu yabancı kuralını kimler aldı?"
Alper Altun

Sergen Yalçın: "Bu yabancı kuralını kimler aldı?"

Alper Altun ·

Cevap
32
Okunma
1,7K
Sayfa
1/2

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sergen Yalçın: "Gerçekten Kasımpaşa çok güçlü bir takım. Fizik gücü yüksek bir takım ve iyi oyuncuları olan bir takım. Maalesef bu dönemde maç oynamak çok zor. Çok fazla eksilmeye başladık. Tek dileğim, 3 maçın bir an önce bitmesi..."

Sergen Yalçın: "Önümüzdeki maçta Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz'dan yararlanabileceğimizi düşünmüyorum. Umarım sezonu kapatmamışlardır."

Sergen Yalçın: "Oyuncularım karakterli bir oyun ortaya koydu. Bu karakter sayesinde maçı çevirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Sergen Yalçın: “Benim merak ettiğim bu yabancı kararını kimler aldı? Kimler oturup bu kararı aldı. Altyapıdan oyuncu oynatma mecburiyeti koydular. Bunu koyarak genç oyuncuların yetişeceklerini mi sanıyorlar?"

Sergen Yalçın: "Genç oyuncuların yetişmesi için önce tesis lazım. Ben 18 kulübün tesislerini bir gezmelerini tavsiye ediyorum. Herkes Ajax'ı örnek veriyor. Önce gidip Ajax'ın tesislerini gezin, sonra gelip 18 kulübün tesislerini gezin. Bakın bakalım birbirine benziyorlar mı?"

Sergen Yalçın: "8 tane oyuncu içeride olacak, 6 oyuncu kulübede olacak, 3 oyuncu evde oturacak, 2 oyuncu da yemekte olacak."

Sergen Yalçın: "Bu iş bana çok acayip geliyor. Bu kuralı düşürmenin oyuncu yetiştirmekle alakası yok. Anadolu'daki takımları düşünün. 2 sene sonra altyapıdan 2 oyuncuyla oyna diyorsunuz. Adamlar altyapıdan 2 oyuncu bulamazsa ne yapacak, 9 kişiyle mi sahaya çıkacak?"

Sergen Yalçın: "Bunu kim oturup konuştuysa, bir daha oturup konuşsun. Fatih hocayı, Şenol hocayı, Mustafa hocayı alın, bu konuyu konuşun... İsterseniz biz de gelelim, bizlerle de konuşun."

Sergen Yalçın: "Tesis olmadan, plan program olmadan oyuncu yetişmez. Türkiye'de altyapısı en iyi olan takımlardan birisinin hocası olarak söylüyorum ben bunu. Diğer Anadolu takımlarının da konuşma hakları var ve onlar da konuşsun."

Başkanları beşiktaşı nasıl daha çok batırırız onu düşünüyor sanırım , yoksa başka bir izahı yok . Ellerinde genç bir kaç topçu olsa anlarım da , burak caner gökhan vs alayı artık ihtiyar meclisinde . Çebi'nin kafasında ne tilkiler dönüyorsa yanlış tarafa dönüyor

Sergen Yalçın: “Benim merak ettiğim bu yabancı kararını kimler aldı? Kimler oturup bu kararı aldı. Altyapıdan oyuncu oynatma mecburiyeti koydular. Bunu koyarak genç oyuncuların yetişeceklerini mi sanıyorlar?"

Sergen Yalçın: "Genç oyuncuların yetişmesi için önce tesis lazım. Ben 18 kulübün tesislerini bir gezmelerini tavsiye ediyorum. Herkes Ajax'ı örnek veriyor. Önce gidip Ajax'ın tesislerini gezin, sonra gelip 18 kulübün tesislerini gezin. Bakın bakalım birbirine benziyorlar mı?"

Sergen Yalçın: "8 tane oyuncu içeride olacak, 6 oyuncu kulübede olacak, 3 oyuncu evde oturacak, 2 oyuncu da yemekte olacak."

Sergen Yalçın: "Bu iş bana çok acayip geliyor. Bu kuralı düşürmenin oyuncu yetiştirmekle alakası yok. Anadolu'daki takımları düşünün. 2 sene sonra altyapıdan 2 oyuncuyla oyna diyorsunuz. Adamlar altyapıdan 2 oyuncu bulamazsa ne yapacak, 9 kişiyle mi sahaya çıkacak?"

Sergen Yalçın: "Bunu kim oturup konuştuysa, bir daha oturup konuşsun. Fatih hocayı, Şenol hocayı, Mustafa hocayı alın, bu konuyu konuşun... İsterseniz biz de gelelim, bizlerle de konuşun."

Sergen Yalçın: "Tesis olmadan, plan program olmadan oyuncu yetişmez. Türkiye'de altyapısı en iyi olan takımlardan birisinin hocası olarak söylüyorum ben bunu. Diğer Anadolu takımlarının da konuşma hakları var ve onlar da konuşsun."

GSCimbom Mobile App

045dcc4cb515762ca224e67663c5ba8a.jpg

ts fb başkanları kesin onaylamıştır bu kuralı
bjk başkanından tam emin değilim biz zaten karşıyız
Anadolu kulüpleri desen baştan aşağı yabancı futbolcuyla dolu. Onların kesin karşı çıkması lazım mantıken. Ama rize alanya sivas gibi gıcık kulüplerin başkanları da onay vermiş olabilir.
Kısacası birileri istiyor diye kulüplerin geneli razı oluyor. Bu kuralın saçmalık olduğunu kendileri de bal gibi biliyor halbuki

Genel çoğunluk net biçimde karşı bu kurala.Arkadaş siz kafanıza göre kural getiremezsiniz.Kayseri başkanıda net biçimde karşı.1 kişi istiyor diye herifler yaprak gibi kural getirdi.

yukari tükürsen sakal asagi tükürsen biyik, sonuna kadar hak versemde sergene, diger taraftan falcao feg belh gibi bitiklere dünyalari veren bizim isbilmez takimlar, girtlagina kadar borclu su an, en azindan diyorum bu kuralla biraz cebine dikkat etmek zorunda kalir, daha stratejik, temkinli kullanir.

Geri
Üst Alt