- 6 Eylül 2014
- 85.489
- 58.416
- 4.393
Kactane Nedim var lan forumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kactane Nedim var lan forumda
@Nedim SertelKactane Nedim var lan forumda
Ne diim bu mesaja bilemedimKactane Nedim var lan forumda
Tam bunu yazmaya girdim. Türk futbol tarihinin gördüğü en toksik adamdı herhalde ya. Ortalık bir durgun kaldı bu sezon.Ali gidince Türk spor camiasında kardeşlik rüzgarları esmeye başladı.
Kesinlikle öyleydi. Aziz Yıldırım bile sevimli kalıyor onunla kıyaslayınca.Tam bunu yazmaya girdim. Türk futbol tarihinin gördüğü en toksik adamdı herhalde ya. Ortalık bir durgun kaldı bu sezon.
@Feramuz Kayalar cevabını verecektir
elim bi kaza gecırmısNe zaman dönecek çok özledim
Bir de baya bir Koparan var ama 1 tane bile Tozkoparan yok.Kactane Nedim var lan forumda
Yanlış.bjkyi yenemediğimiz için saddam gibi saklanıyorelim bi kaza gecırmıs
senin liver macından sonra saklandıgın gıbı mı kucuk iskenderYanlış.bjkyi yenemediğimiz için saddam gibi saklanıyor
yoo ben burdaydım , senin aktürk sonrası saklanman gibi bir saklanmam olmadısenin liver macından sonra saklandıgın gıbı mı kucuk iskender
gs liver macı varken frankfurt macı ızlıyordunyoo ben burdaydım , senin aktürk sonrası saklanman gibi bir saklanmam olmadı
evet dünkü maç varken de çizgi film izliyordum , en son frankfurt 2.golü attıktan sonra kapadım o günden beri izlemiyorum.Liverpool maçına da ne tebrik mesajı atayım yav resmi kurum muyum ben hangi maçta attım tebrik mesajıgs liver macı varken frankfurt macı ızlıyordun
gole sevindigin msj yok tebrık msjı yok