Sergen Yalçın: "Galatasaray'ın 2. golü yarım metre ofsayt!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1708978081421.webp

Antalyaspor TD Sergen Yalçın:

"Kaybetmek üzücü. Çünkü çok mücadele ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Plana sadık kalıp iyi bir oyun oynadılar. Biraz da riskli bir oyundu. Çok da Anadolu takımı gibi oynamadık. Bazen böyle maçları kaybederken başka şeyler kazanırsın. Biz o tarafından bakıyoruz. Öz güven kazandık. Soyunma odasında kimsede kaybetmiş havası yoktu. Çok iyi oynadık çünkü. Kendi kadromuza göre başarılı bir maç sayılır."

"Galatasaray'ın 2. golünde kulübeden baktık, yarım metre ofsayt vardı. O çizgi nasıl çekiliyor biz anlamadık, çözemedik. Biz biraz şaşırdık. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanılmasın."

Tarihin en iyi Galatasaray’ı ile oynadığınızı düşünüyor musunuz?

Sergen Yalçın: "Hayır, düşünmüyorum."

İlk pozisyona göre yorumlamıştır bu teknoloji fakiri yarı otomatik ofsayt sisteminin varlığından bile haberi olduğunu sanmam

Yetti da yetti. Sistem görüntüsü verildi, daha hala spekülasyon. Yıldım ya.

Ulan omanu macinda igne ucu onde diye ofsayttan golumuz gitti o zaman makinaya guvenmek zorundayiz diyordunuz siz ne asagilik insanlarsiniz lan

yarı otomatik ofsayt sistemine de mi bakmadın be kumarbaz adam.

Evt konuşmayan bir Aziz Yıldırım kaldı.

Bizim yönetim kenetlen twiti atsın huaaa.

Bizim maçtan sonra g.tune kazik sokulmüş gibi hepsi konuşmaya basladi.ortada hatalı birşeyde yok

Yuzunu gerdire gerdire seyime benzemissin

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Valla sergene filan kızmayın bakın şimdi fenerde konuşmuş galiba yani yetim kalmış sezercik gibiyiz herkes saldiriyor

Maşallah başka ağlayan kaldı mı. Malzemecinizde gol ofsayt diye açıklama yapsın bekliyoruz

onu bunu boşver beygirci. koyunca kulakların şınav çekti mi?

Geri
Üst Alt