Sergen Yalçın: "Galatasaray'ın 2. golü yarım metre ofsayt!"

Alkol içmekten yakında siroz olacak kafa gitmiş bu ganyancı nın ofsayt sistemine en çok siz sahip çıkıyordunuz şimdi gakguk diyorsunuz

Çizgiyi sistem kendi çiziyor şimdi de çizgiyi basıl çekiyolar diye algı yapıyolar allahım ya

Tarihin en iyi Galatasaray’ı ile oynadığınızı düşünüyor musunuz?

Sergen Yalçın: "Hayır, düşünmüyorum."

Ulan malmisiniz ne bicim camia ciktiniz siz. Ben pozisyonun tekrarini izlerken kendi gozumle ofsayt olmadigini gordum.

Sen herhalde tac cizgisindeki oyuncunu unuttuk sergen

Al sana yarım metre ofsayt Sergen. Hem de top ayaktan çıktıktan 2-3 sonraki andan. Perspektif bilmiyorsanız profesyonel olarak bu hizmeti verebilirim size.
gol.jpg

Konuşmayan, açıklama yapmayan kaldı mı? Başkanları yaptı. Futbolcusu yaptı. 6 ganyan oynayan teknik direktörleri yaptı. Şikebahçe Spor Kulübü de yaptı. Ufak minik bir klüp var, onlar bişey dedi mi? Dediyse de fark edilmemiştir belki.

Yakında Moskova hahamlar derneği başkanı da bu maç hakkında yorum yapıp algı kasacak. Az kaldı.

Topu ayaktan yarım metre çıkartıp ölçsen bile ofsayt değil öyle net bir golmüş

Ulan ben daha gol atıldığında yardımcı hakemin yanındaki topçunun ofsaytı bozduğunu gördüm sen ekrandan bakarak nasıl anlamadın?

"Tarihin en iyi Galatasaray’ı ile oynadığınızı düşünüyor musunuz?"

Bu soruyu soran dingil kim? Emre'nin bizi ovmesini cekememis sanirim soruyu soran kisi.

Arkadaş at yarışı fotofinişiyle karıştırdı galiba.

Geri
Üst Alt