- 20 Mayıs 2019
- 10.842
- 10.420
- 1.473
Sergen Yalçın: “Biz uzun vaadeli bir proje için hedef oynayan bir takım haline gelmek için göreve geldik. Devre arasında transferler yaptık diyorlar ki 'Bu takım 4. Olmak için mi bu kadar transfer yaptı' evet 4. olmak için yaptık. Biz kazandığımız için bu takım 4. oldu. Taraftara hayal kurdurduk. Hayat devam ediyor görevim devam ediyor.
Biraz sabır istedik. Çok fazla bir şey istemedim. Ama sabır ve güven kalmamış. Beşiktaş 5 sezondur kötü gidiyor. Birileri hesabını ödemeli. Şu anda ben burada olduğum için hesabı ben veriyorum. Taraftar istifa diye bağırıyor. Ben kulübün menfaati doğrultusunda istifa etmeye hazırım. Hiçbir şeyden kaçmam."
Sergen Yalçın: "Kırılma noktası Konyaspor maçının son dakikasıydı. Orada bizim için sezon bitti. Yetkilisi olduğum ama sorumlusu olmadığım bir işin bedelini ödüyorum. Kadroyu ben kurmadım, kampı da ben yapmadım. Ben kurulmuş bir kadroya geldim. Yaşayacaklarımı bilerek geldim, şampiyon olacağız diye bir cümle hiç kurmadım. Camianın hedefleri büyük olabilir ama kurulan kadro hedefle örtüşmesi gerekiyor."