Sergen Yalçın: "Mancini ayağını denk alsın!"

Fatih Terim ve Mustafa Denizli hakkında laf etmem ama özellikle Sergen kimdir ki Mancini standartlarında bir teknik adam hakkında ahkam kesiyor? At mı bu? Hep bu zihniyet yüzünden buralara geldik, burası Türkiye adama laflarını yedirirler.

Yılmaz vural'ın her söyleminde para yatıyor ama dünya'nın en çok tazminat alan hocasıdır sanırım..

Fatih Terim herhalde Sergen'e bir görev verecek Milli takım düzeyinde..

Doğrular acıdır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim dışında başarılı Türk teknik adam yoktur.

gerizekalı.biz takımına koyduktan sonra görevini yapmaya bak,feneri yensin takımın.

İyi koymuş Mancini hepsinin çenesi açıldı birden

Dogrumu bu ya

Discovery cihazımdan gönderildi

Mancini sonuna kadar haklı.Hocamız diye söylemiyorum bunu.

Bakıyorsun adamlara : Rıza Çalımbay --Hikmet Karaman - Bülent Uygun - Ersun Yanal ( bu da az takım dolaşmadı) - Yılmaz Vural - Samet Aybaba

Özellikle bunlar dönüp dolaşıp duruyor.Ne teknik ne taktik biliyor.Başardıkları hiçbir şey yok.

Ülke tarihinin en başarılı teknik direktörü Terim dahi yurtdışında 0.Bana gelip milli takım masalı anlatmayın.Benim için başarı yabancı bir ülkede şampiyonluklar kazanmaktır.

Daha senin yurtdışında tutunabilmiş teknik adamın yok neredeyse.

Sergen zaten yabancı düşmanı bir ırkçı.Mancini'yi eleştirirken önce destur çekeceksin.Antep'te 2 maç kazandın diye adam mı oldun ? Eğer Mancini'ye katılmıyorsan ortaya argüman koyar söykediklerini çürütürsün.Adama söylediğini yedirirler ne dallama ? Bilic gibi kariyeri olmayan adam derse neyse de Mancini gibi en üst düzey adama söylemen rezalet...

2 maç kazandın adam mı oldun la? Hırt.

Daha bi yerleri boktan çıkmamışlara bak sen. Sanki ŞL'de, AL'de, DK'da her sene çeyrek final, yarı final oynuyoruz avrupada ve dünyada söz sahibiyizde eleştiriye gelemiyoruz. Zaten sizin bu sürekli bişeyleri yedirtmeniz yüzünden bu ülke futbolu bir yerlere gelemiyor. Azcık efendi olup gelen eleştirileri değerlendirseniz acaba biz nerde hata yaptık deseniz gelişme göstericeksiniz ama bu gereksiz egoistlik yüzünden daha çok ağlarız biz avrupada ve dünyada. Mancinide garibim ülkedeki kas kafalıları bilmediğinden böle bir eleştiride ve öneride bulunayımda ülke futboluna yardım edeyim diye düşünmüş.

Daha antrenörlük lisansı olmayan adamın ettiği laflara bak

{tapatalk©}

Türk futbolunda zeki denilen adamın kafa yapısına bi bakar mısınız ?...

Türk futbolununun en zeki kafası diye lanse edilen kafa bu..

İdare edin artık bununla..

Geri
Üst Alt