Sergen Yalçın: "Orta gol olmasaydı o pozisyon hiç konuşulmayacaktı"

Mehmet Eroğlu

Galatasaray Ağası
Ulubatlı Souness
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, "Bugün için kazanılacak oyunu oynamaya çalıştık. Oyun sistemimiz çok doğruydu. Performansımız iyi. İyi bir galibiyet aldık. 2020'yi galibiyetle noktaladık. Sivasspor gerçekten güçlü bir takım, önemli bir takım. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Beşiktaş'ın attığı golden önce topun taca çıkıp çıkmadığı tartışılan pozisyonla ilgili de konuşan Sergen Yalçın, "Orta gol olmasaydı o pozisyon hiç konuşulmayacaktı. Sonuçta hakem penaltı vermedi. Bu sadece bir taç. 90 dakikayı bir taç pozisyonuna bağlayamazsınız. Topu ben de çıktı gibi gördüm. Top çıkmış olabilir, çıkmamış da olabilir. İzdüşümü falan diyorlar. Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Sergen geyik yapma rakipin sığırı kırmızı görmese kaleye bile gidemeyecektin

"Rıdvan'a atılan dirsek sarı kart mı ona da bakın" diyen Yalçın, "Kaşı maşı dağıldı çocuğun. Sadece rakiplerle oynasak sorun yok ama başkalarıyla da oynuyoruz. VAR sürekli bizim maçlarda devrede, lehimize olan hiçbir şeyde devreye girmiyor" ifadelerini kullandı. 13 aralık

Sen hakemlerin tüm iteklemelerine rağmen yenildiğin maçta utanmadan hakemlere salya sümük saldırırken iyiydi.

ne olmuş canım o taç kararından dolayı bir gol bir kırmızı olmuş.Koca 90dakikayı bunlaramı bağlayacağız.

bu karaktersizide dobra diye yutturmaya çalışıyorlar.
Her anlamdda Fatih terimin tırnağı olamazsınız.

shshshshshshhshs

Şu an tüm spor kanalları kargaların şerefli golünü aklamanın peşinde. Ersin g.tünü yırtıyor adeta.

"Rıdvan'a atılan dirsek sarı kart mı ona da bakın" diyen Yalçın, "Kaşı maşı dağıldı çocuğun. Sadece rakiplerle oynasak sorun yok ama başkalarıyla da oynuyoruz. VAR sürekli bizim maçlarda devrede, lehimize olan hiçbir şeyde devreye girmiyor" ifadelerini kullandı. 13 aralık
Şu sözleri Fatih hocam söylese en az 2 maç cezası vardı.

Aynı şekilde kendisi gol yese önüne gelene saydırıp sonra da "ne cezası yea" diyen adamdan bahsediyoruz.

Şu TJK arması altında neden herkes garipleşiyor.

Ulan sergen, düzgün adam sanardım ama bu da baya rezilmiş

Algı işini iyice abartıyor bakalım nereye kadar idare edebilecek
Algıyla tutarsın tutarsın ama patladı mı fena patlar

Hem gol olmasa taç konuşulmayacaktı diyor hem var hakemi bize yapılanları görmüyor diyor

Ulan var beleşten gol vermiş, yine de tersini konuşuyor

Orta gol olmasaydı konusulmayacaktı dogru ama gol oldu gol nızamı degıl var sıstemı ne ıcın var hataları tespıt etmek ıcın Sergen kendıne gore yontmus ıyı bır futbol adamı en azından hakemlerın daha adaletlı olmasını soylemesı lazım

Yakışır size Beygir Jokey Kulübü

Ulan bikerede dürüst olun. Neyse, bu kafayla asla doğrulmazsınız

images%20(33).webp

Geri
Üst Alt