Sergen Yalçın: "Sonuçtan memnun değiliz"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Sergen Yalçın: "Zor bir oyun oldu. Bu seviyelerde işler kolay olmuyor. Oyun planımız aslında doğru işledi. Beklemeyi tercih ettik. İlk pozisyonu da biz bulduk maçta, onu da atabilirdik. Çocuklar iyi mücadele ettiler."

Sergen Yalçın: "Serdar bana göre çok iyi oynadı. 18 yaşında herkese nasip olmaz. Berkay da 15-20 dakikalık süre içinde iyi oynadı. Daha iyi olabilir miydi ama bugün için sonuçtan memnun değiliz. İşimiz zor grupta. Geriden gelip yakalamak kolay olmayacak."

Sergen Yalçın: "Sporting Lizbon maçları durumumuzu belli eder. En sevindirici şey sakat vermedik. Ayağa kalkarken biraz dizim ağrıdı. Stadın konumu, oturma yerleri çok iyiydi. Oyunu biraz yukarıdan iyi okuyabildik."

hadi len yalançı, kalecini 2 farkta bile zaman geçir diye tembihlemişin. senden mutlusu yoktur şimdi.

FAZJOOCUYAYe94l

Sergen Yalçın: "Zor bir oyun oldu. Bu seviyelerde işler kolay olmuyor. Oyun planımız aslında doğru işledi. Beklemeyi tercih ettik. İlk pozisyonu da biz bulduk maçta, onu da atabilirdik. Çocuklar iyi mücadele ettiler."

Sergen Yalçın: "Serdar bana göre çok iyi oynadı. 18 yaşında herkese nasip olmaz. Berkay da 15-20 dakikalık süre içinde iyi oynadı. Daha iyi olabilir miydi ama bugün için sonuçtan memnun değiliz. İşimiz zor grupta. Geriden gelip yakalamak kolay olmayacak."

Sergen Yalçın: "Sporting Lizbon maçları durumumuzu belli eder. En sevindirici şey sakat vermedik. Ayağa kalkarken biraz dizim ağrıdı. Stadın konumu, oturma yerleri çok iyiydi. Oyunu biraz yukarıdan iyi okuyabildik."

Zaten sporting maçlarını kaybederlerse direkt sonuncular.

Sergen yalçın'ın mutsuz olduğuna beni kimse inandıramaz sadece 2-0 bitti diye göbek atmadıysa ne olayım.

Böyle açıklamalar ile sürekli kendimizi kandırıyoruz.

Zaten sporting maçlarını kaybederlerse direkt sonuncular.

Sergen yalçın'ın mutsuz olduğuna beni kimse inandıramaz sadece 2-0 bitti diye göbek atmadıysa ne olayım.
Ersin, Rosier, Josef ve Batsuhayi disinda hemen hemen yedek cikan BJK'nin fark yememesi Sergen'e arti puan yazar. Günü kurtardi 2-0'la.

8 yemeyince memnuniyetsizlik olmuş.

Sergen Yalçın: "En sevindirici şey sakat vermedik. Ayağa kalkarken biraz dizim ağrıdı.''

oyunculara sallamış dalga geçmiş gibi yorumladım :asd:

maçın ikinci dakikasında ajax teknik direktörü hakeme zaman geçiriyorlar işareti yapıyordu :D ganyan sergen güldürme bizi

Geri
Üst Alt