Haber Sergen Yalçın: "Yediğimiz iki gol yine bireysel hatalardan geldi ama bunun bir çözümü yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sergen Yalçın:

"Geldiğimiz gün ile bugün arasında istatistik olarak inanılmaz gelişim gösterdik. Fiziksel açıdan da aynı şekilde çok farklılık var. Yediğimiz iki gol yine bireysel hatalardan geldi. Biz bunun çözümünü bulamayız, çünkü çözümü yok. Hücum anlamında, bir maçta kaç pozisyona girmemiz gerekiyor? Bugün kaç pozisyonumuz var? Takım iyi oynadı. Takımın girdiği pozisyonlar, saç baş yolduracak cinstendi."

Sergen Yalçın: "Maçlarda VAR'ın çağırdığı pozisyonlara bakıyorum. Verilen, verilmeyen penaltılara bakıyorum. Futbol ortamı çok sağlıksız. Hakem camiasının özeleştiri yapması gerekiyor. Rakip takım ikinci yarı yerde yatmaktan 10-12 dakika süre çaldı."

Geldiğinden beri teknik direktörlükten çok yorumculuk işine devam etmekte

Fb maçıyla belki bir çıkış yakalayacaktı onu da über süper dünya yıldızı Orkun mahvetti

Geçen bir sitede altta tjk ve sergen reklamı vardı. Ne sövüyordur. Nereye geldik diye. Şimdi stüdyoda goy goy yapıp altılı yapmak vardı diye. Atlara fısıldardim diye ne üzülüyordur

taktik bilgisi çok kıymetli arkadaşlar.

beşiktaş bu maçta öylesine zorlandı ki izlerken içim sıkıldı. birde bu taraftalar stada gidip kartal gol gol diye bağırıyorlar. allah sabır versin berbat haldeler

jekenin taraftarı başkanı takımı ne ki hocası ne olsun

Bireysel hatanin cozumu var da sen ugrasmak istemiyor gibisin

Geri
Üst Alt