- 16 Haziran 2010
- 191.103
- 133.910
- 6.478
Sergen Yalçın, Sporting'e deplasmanda 4-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu.
Sergen Yalçın: "Burada kaybedilen maçların sorumlusu benim, oyuncular değil."
Sergen Yalçın: "Burada sorumlu benim ve skorların sorumluluğunu alması gereken de benim. Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar, üst seviye. Ağır bir mağlubiyet aldık ama 30 dakikalık bölümde oyunda çok da bir şey yoktu."
Sergen Yalçın: "Maalesef hakem arkadaşın yarattığı penaltıyla demoralize olan takımımız...Motivasyonumuz çok düştü. 10 dakikada 3 gol yedik. Maalesef kısmet böyleymiş."
Sergen Yalçın: "Hakemin maşallahı vardı. Aynı penaltı bize de vardı, çalmadı. Bence penaltı basit oldu ve takımımızı demoralize etti."
Sergen Yalçın: "Şu andan sonra yapacağımız şey lige dönüp, oyuncularımızı moral ve motivasyon olarak toplamak. Hayat devam ediyor ve önümüzde oynayacağımız müsabakalar var."
Sergen Yalçın: "Zor oyunlar bunlar, atletik takımlarla oynuyoruz. Karşılamak cevap vermek kolay olmuyor. İlk golü yiyince karşılık veremediğimi, üretken olamadığımız bir maça dönüşüyor. Yapacak bir şey yok. CL maçları bize ağır geldi. Skorlar da ağır geldi."
Sergen Yalçın: "Hatay maçında verilmeyen golümüz inanılır gibi değil."
Sergen Yalçın: "Şu anda ligde 4-5 puan daha yukarıda olmamız gerekiyordu ama yönetimler beklediğimizin çok altında."
Sergen Yalçın: "Attığımız her gol her şeye kadar inceleniyor, verilen penaltılar aleyhimize, faulden atılan goller, hakem hatalarıyla yenen goller hiçbir şekilde araştırılmıyor. Bunu bahane olarak sunmak istemiyorum ama bazı gerçekler var."
Sergen Yalçın: "İnşallah bu sonuç Trabzonspor maçına yansımaz, yansımaması için elimizden geleni yapacağız. Motivasyon olarak cumartesi gününe hazırlamaya çalışacağız."