Haber Sergen Yalçın'dan Yasin Kol'a Tepki

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1775419066961.webp

Sergen Yalçın: “Hakem pozisyona en az 50 metre uzaktı. Pozisyonu görme ihtimali yoktu. Pozisyon ceza alanının dışındaydı. Bu sene derbilerde; Galatasaray, Trabzonspor, diğer Fenerbahçe maçında yaşanan olayların çok da hayatın doğal akışına uygun olduğunu düşünmüyorum."

Sergen Yalçın: "Fenerbahçe lehine verilen penaltının penaltıyla alakası yok. Pozisyon ceza sahası dışında. VAR nasıl devreye girmez?"

Sergen Yalçın: "Bu emek çalma olmuyor mu? Bana öyle geldi biraz. Emek çalma oluyor biraz bu. Böyle maç kazanmanın hiç kimseye bir faydası olmaz diye düşünüyorum. Üzgünüz. Söylenecek başka bir şey yok."

Sergen Yalçın: “Hakemi de yeneceksin modası eski modaydı. Artık VAR sistemi var. Çünkü çoğu zaman masa başından kararlar veriliyor.”

sen de olgun peker sayesinde seksten fırsat bulduğun zamanlarda ülkede futboldan para kazanıyon. boşver fazla kasma.

fenerliler sonra niye şampiyon olamıyoruz diyor. Hak yediğinizden işte çıkıyor bir yerde mabadınızdan. Jekeye de çok üzülmemek lazım bizim maçtan sonra yaptıkları ithamları da biliyoruz. Ders oldu kargalara asıl düşmana kucak açıp salıncağına binmeye devam etsinler.

Sergen Yalçın: “Hakemi de yeneceksin modası eski modaydı. Artık VAR sistemi var. Çünkü çoğu zaman masa başından kararlar veriliyor.”

Size müstehak olm bunlar

105 dk 10 kişi oynayıp gol atamadığınız maçlarda kendinize bakacağınıza hakem diye ağlayan insanlarsınız siz.

Böyle gerçekten hakkınız yenir kendi bokunuzu temizlemezseniz

Maldagini oyuna niye aldın, aldıktan 5 dk sonra niye çıkartmadın onu anlat.

Sen son dakikalarda defansı niye önde kurup durdun ben ekran başından yırtındım. Sen göremedin mi habire arkaya top şişirdiklerini.?

Futbolda artık işler çok siyasi oldu demiş mi? Kol gibi soktular penaltıyı da, demediyse hazmetmiştir diyeceğim.

Bizim maçtan sonra ortalığı yıkıyordu. Konuşurken agzından tükürükler fışkırıyordu. Bile göre puanlarının hiç edildiği bu maç için çok düzeyli bir eleştiri yapmış Sergen bey : D

Çünkü asla GS teknik direktörü olamaz ama FB teknik direktörü olabileceğini biliyor.

bu herif tv yorumcusuyken galatasaay aleyhine daha ateşli konuşuyordu. öyle bi terörizm, al gülüm ver gülümcülük hakim şu an ülke futbolunda. bizim tek şansımız göbeğimizi kendimizin kesecek olmamız. onu biz de başaramıyorsak bunlardan hiç medet ummaya lüzum yok.

ULAN SATILIK ATÇI, SENİN YAVŞAK BAŞKANIN 3 GÜN ÖNCE NE DEDİ HABERİN YOK MU,

TOPUNUZU *CEĞİZ.

Tüyo ver Sergen, ganyan kuponu dolduracağım.

Dün olanlardan sonra başkanın açıklamaları ve de üstüne bunun saçmalamaları. Çok sefilce...

3.büyüksünüz ve inşallah içinde bulunduğunuz ekonomik sıkıntılar sizi bitirsin de hamsiler de önünüze geçsin.

Geri
Üst Alt