Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pato çok büyük kumar abi adam bir ara müthişdi ama anormal bir düşüş yaşadı.normal bir düşüş değildi onunki çakıldı resmen...Benim forvet için tek önerim Alexandre Pato gerekirse Rodrigues-Feghouli-Maicon-Belhanda filan para edebilecek kim varsa satarım ama yine de Pato 'yu transfer etmek için elimden geleni yaparım yönetici olsaydım
Devre arasında büyük ihtimalle Maicon & Feghouli ikilisi ile yollarımızı ayıracağımızı düşünüyorum
Hatta Mariano da katılabilir bu listeye ...
Doğrudur reis ama STSL standartlarında yetenekli bir oyuncu için riske girmeye değer hani Feghouli 'nin ölüsü bile iş yaptı bu ligde bence Pato da her türlü işimizi görürpato çok büyük kumar abi adam bir ara müthişdi ama anormal bir düşüş yaşadı.normal bir düşüş değildi onunki çakıldı resmen...
Bilmiyorum reis Fatih Terim çok belli Feghouli 'nin biletini kesmiş yoksa Eren'i Sinan 'ı kazanmaya çalışan adam Feghouli kadar yetenekli bir adama sırt çevirmezdiMaicon hariç kimse gitmez Maicon bile belli olmaz hatta.
Bilmiyorum reis Fatih Terim çok belli Feghouli 'nin biletini kesmiş yoksa Eren'i Sinan 'ı kazanmaya çalışan adam Feghouli kadar yetenekli bir adama sırt çevirmezdi
Belki kişisel problemleri belki de Feghouli 'nin gerçekten hiç çalışmadığı içindir bilemem ama Feghouli-Fatih Terim birlikteliği şimdiye kadar tutmadı çok da uzun süreceğini zannetmiyorum
Bilmiyorum reis Feghouli 'nin Tarık Çamdal gibi kulübede çürüyüp gitmeyi kabul edecek bir futbolcu olduğunu zannetmiyorum öyle olsa West Ham 'dan Galatasaray 'a neden gelsin ki ?Araları iyi değil zaten ama yazın teklife rağmen gitmedi kışın teklif bile gelmez , Feg'in pek umrunda değil oynamış oynamamış parasını alıyor zaten.
Sneijder? Hagi ye yakın seviyesinde yetenek olarak.bize bir hagi gibi bir oyuncu bir daha gelirmi acaba ,zamanında yaşım küçüktü canlı izleyemediydim...
sneijder zekasıyla oynayan bir adamdı,yetenek olarak yanına bile yaklaşabilceğini düşünmüyorum.sneijderin pas opsiyonlarını kitlediğin zaman sneijder'i de kitlemiş oluyordu rakipler.Sneijder? Hagi ye yakın seviyesinde yetenek olarak.
Kariyeri üstelik daha üstündü tartışılmaz bir şekilde herhalde.