Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary Cahill 85'li ve bir kac gün sonra 33 yasinda olacak. Böyle bir adami alip yillik 3-4 milyon euro versek bile maksimum 2 sene oynayabilir. Böyle isimler artik transfer edilmemeli. Ozan Kabak'in yanina en fazla 27 yasinda olan iyi bir stoper koymaliyiz.

Devre arası gerekli takviyeler yapılırsa oynanan oyuna göre şampiyonluk şansımız belli olur şuan YOK.

Alınması gerekenler pivot ve sprinter olmak üzere 2 forvet,1 def ve melo.

İnsanlara karşı boş argümanlarla sırf Terim kompleksin var diye alıntılamalar yaparsan, haddin bildirilir buna da kimse karışamaz. Ben o lafı saygı duymayanlara söyledim ama bazıları üstüne alınmışsa kendilerini sorgulamaları gerekir demek ki doğru olanı söylemişiz. Her zaman diyoruz Galatasaray'ın en büyük düşmanı içimizdeki irlandalılardır diye.
boş argümanlarla değil herşey açık net ortada arkadaşım agresif davranan sensin neden olduğunuda biliyosun,biz hatayı kendimizde aramayıp hakem,tff dersek içimizdeki irlandalıların kim olduğu belli olmuş oluyor böylece bu zihniyet ilerlememizi engelliyor zaten,son olarak şerefsiz kelimesini üstüme alınmadım ben saygı duyduğumu zaten söyledim ama saygı bekleyen birinin böyle kelimeler kullanmasının tuhaf olduğunu belirtmek istedim ben hakaret etmeden yazarken sen ortamı gerdin ama kimse kusura bakmasın ben ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluğa havlu atmayı normal göremem sorumlusuda kimse hesabını vermelidir bu kadar basit...

boş argümanlarla değil herşey açık net ortada arkadaşım agresif davranan sensin neden olduğunuda biliyosun,biz hatayı kendimizde aramayıp hakem,tff dersek içimizdeki irlandalıların kim olduğu belli olmuş oluyor böylece bu zihniyet ilerlememizi engelliyor zaten,son olarak şerefsiz kelimesini üstüme alınmadım ben saygı duyduğumu zaten söyledim ama saygı bekleyen birinin böyle kelimeler kullanmasının tuhaf olduğunu belirtmek istedim ben hakaret etmeden yazarken sen ortamı gerdin ama kimse kusura bakmasın ben ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluğa havlu atmayı normal göremem sorumlusuda kimse hesabını vermelidir bu kadar basit...
Dostum bana Fatih Terimi büyük yazman Galatasaray'ı küçük yazman gibi tahrik edici bir alıntılama yapmışsın. Ne dememi bekliyorsun ortamı geren bensem eyvallah. Daha fazla uzatmananın anlamı yok. Şampiyonluğa havlu atmana sebep olan 1. etmen saha dışı elemanlar. 2. etmen saha içi elemanlardır bunu unutmamak gerek. Son yıllarda bu kadar üzerimize oynandığını hatırlamıyorum eğer saygı çerçevesinde yazarsan sabaha kadar tartışabiliriz bunda gocunmam ama bazıları gerçekten haddini aşıyor. Çok geriye gitmeye gerek yok tek tek isim vermeme de gerek yok. Fatih Terim başlığına git yazılanları oku.

FFP varken Diagne'ye talip olmayiz bence reis, pasa zaten kapiyi 10 milyondan acar, imkansiz yani.
Elimize para geçer Maicon-Rodrigues-Feghouli filan satılırsa görürsün reis adım kadar eminim bizim yöneticilerin çapı daha fazlasına yetmeyecek

Hani illa scout transferi yapılsın illa gidip fransa 2. liginden adam bulsunlar demiyorum şu elimizdeki çocuklara sahip çıksak yeter. Mesela Ozan Kabak 'ı kazandık çocuk her maç takımın en iyi oyuncusu oluyor transferi için 20 mil. € lar filan konuşuluyor. Bence Atalay&Yunus&Mustafa Kapı üçlüsü de bu seviyelere çıkabilecek topçular. Hatta üstlerine gidilirse Gökay-Ali Yavuz filan da direk ilk 11 imiz de oynayabilecek seviyeye çıkabilirler

Zaten sezon gitti gibi duruyor ben Fatih Terim 'in yerinde olsam saniye düşünmeden Rodrigues-Onyekuru 'dan birisini keser Yunus 'u ilk 11 'e yerleştirirdim. Emre-Belhanda 'nın yokluğunda ne kadar kötü duruma geldiğimiz malum muhakkak Atalay 'ı 1-2 maçta oynatır bakardım veya Eren sezon başından beri hiçbir işe yaramadığında Ali Yavuz 'a muhakkak bir şans tanırdım. Rize maçında orjinal mevkisi orta saha olan bir tek Selçuk vardı o da sadece isim olarak vardı neden Celil-Abdussamed 1 saniye bile şans bulamadı ki

Sampiyonlar ligine kalmazsak, UEFA nin bize FFP icin verdigi sartlari hayatta yerine getiremeyiz. Sampiyonlar ligine kalmadimi bizim kulüp 30-40 milyon € arasinda zarar yapmiyormu? Sampiyonlar ligi gelirisi olmazsa 2019-20 sezonu: 10 milyon Euro zarar hakkini baya asariz ve 1 sen men ediliriz

Sampiyonlar ligine kalmazsak, UEFA nin bize FFP icin verdigi sartlari hayatta yerine getiremeyiz. Sampiyonlar ligine kalmadimi bizim kulüp 30-40 milyon € arasinda zarar yapmiyormu? Sampiyonlar ligi gelirisi olmazsa 2019-20 sezonu: 10 milyon Euro zarar hakkini baya asariz ve 1 sen men ediliriz
Şuan Lig bitse Avrupa kupalarına katılmıyoruz. Yüksek ihtimalle 6-8 arası bir yerde kalırız.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gary Cahill 85'li ve bir kac gün sonra 33 yasinda olacak. Böyle bir adami alip yillik 3-4 milyon euro versek bile maksimum 2 sene oynayabilir. Böyle isimler artik transfer edilmemeli. Ozan Kabak'in yanina en fazla 27 yasinda olan iyi bir stoper koymaliyiz.

Ujfalusi de 33 yaşında geldi. Stoperde yaş konusu önemsiz bence. Pozisyon bilgisi ve liderlik vasfı savunmaya seviye atlatır. Ozan oynayacaksa böyle bir savunma lideriyle oynamalı. Katıldığım nokta maliyet tabi ki. Gidip 3-4m para saçmak yanlış olur. Ama 2-2.5m gibi Maicon maliyetine getirebiliyorsak hemen gelsin.

Mariano yaşından ve Linnes'in form grafiğini de göz önünde bulunduracak olursak gidebilir. Rodrigues performans olarak geçen senenin bir hayli gerisinde ama yine de takımda kalmalı. Sağ kanatta denemekte fayda var. İyi bir kanat oyuncusu alırsak rekabete sokabiliriz. Şu anda takımda kendisini alternatifsiz olarak görüyor. Rekabete sokmak gerek. Fernando konusunda çekimserim. Mariano'dan 1 yaş daha genç ve bence Muslera'yla birlikte en yaşlı oyuncu olarak takımda tutulmalı. Kendisinden yararlanabiliriz. N'Diaye kiralık, yarım sezonluk performansı geçen seneyi mumla arattı. Keza Onyekuru da öyle. İkisiyle de yola devam edilmez. Farklı alternatiflere yönelilmeli. Belhanda en çok tartışılan futbolculardan biri. Karakteri ve huyunu biliyoruz, o yüzden risk almaya değmez bana kalırsa o da gönderilmeli. Feghouli ve Maicon'un gönderilmesi takımı maaş konusunda rahatlatacaktır şüphesiz.

Muslera

Linnes - Serdar - Ozan - Nagatomo

Fernando - Transfer

Rodrigues - Akbaba - Transfer

Transfer​

Galatasaray'ın Çin'den ikinci hedefi; Jonathan Soriano
Can Bedel 17:19:00 0

Ocak ayında kadrosuna forvet katmak isteyen ve transfer çalışmalarına şimdiden hız veren Galatasaray, Çin pazarına yöneldi. Sarı kırmızılılar, Alan Carvalho ve Jonathan Soriano için girişimlere başladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Bafetimbi Gomis'i gönderdiğine bin pişman olan Galatasaray, ara transfer dönemi için önceliği bir forvet. Çin pazarına yönelen Aslan, Alan Carvalho ve Jonathan Soriano için girişimlere başladı. Brezilyalı Alan'ı Türkiye haklarına sahip menajerleri Özkan Doğan ve Baki Mercimek önerdi.

Ocak ayında serbest kalacak olan Alan'ın şartları; 3 milyon Euro imza parası, yıllık 2.5 milyon Euro menajerlik komisyonu. Bu talebi yüksek bulunan Alan'ı Galatasaray cephesi indirime zorlamaya başladı.

Çin'in Guangzhou Evergrande takımında forma giyen Alan bu sezon 19 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Gündemdeki diğer isim 33 yaşındaki İspanyol santrfor Jonathan Soriano...

Soriano, iki yıldır formasını giydiği Beijing Guoan'da 35 maçta 27 gol, 4 asistle oynadı ve Ocak'ta serbest kalıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ujfalusi de 33 yaşında geldi. Stoperde yaş konusu önemsiz bence. Pozisyon bilgisi ve liderlik vasfı savunmaya seviye atlatır. Ozan oynayacaksa böyle bir savunma lideriyle oynamalı. Katıldığım nokta maliyet tabi ki. Gidip 3-4m para saçmak yanlış olur. Ama 2-2.5m gibi Maicon maliyetine getirebiliyorsak hemen gelsin.
Ujfalusi de sadece 1 sezon oynayabilmisti maalesef. Kisa süreli verimli olabilir böyle isimler ancak.

Ujfalusi de sadece 1 sezon oynayabilmisti maalesef. Kisa süreli verimli olabilir böyle isimler ancak.

Aslında 2. sezonu da kaldırırdı ama sezon öncesi çapraz bağları kopardı. O sakatlık sonrası kariyeri bir anlamda sona erdi. En üzüldüğüm sakatlıklardan biridir. Altyapı oyuncularının yanına bu tarz hamleler yapsak bence yararlı olur. Tabi sayısı fazla olmamak kaydıyla. Kendileri 1-2 sene oynasa bile bu gençlere bir şeyler katacaklardır.

abancilarin durumu:

Maicon- kazma, derhal satilmali
Mariano - fizik olarak bitmis, derhal satilmali
Fernando - fizik olarak bitmis, derhal satilmali
Ndiaye - kira bitiyor
Onyekuru - kira bitiyor
Feghouli - oyun zekasi fark yaratsa da tempo olarak cok düsük, satilmali
Belhanda - gol atamayan ofansif orta saha olmaz, arap duosu gönderilmeli
Donk - yeniden yapilanmaya gideceksek 33 yasina girecek bir oyuncuyla devam etmemeliyiz sözlesmesi de bitiyor

Muslera- 4 milyon euroluk kaleci degil, biraz indirim yapip kalmali
Linnes - sözlesmesi 1 sene daha uzatilabilir, sagda solda fark etmeksizin iyi oynuyor
Nagatomo - takimin en profesyonel oyuncusu sayilir, kendine bakiyor. kalmali.
Rodrigues - kulagi cekilmeli ve düzelirse kalmali, temposu düsük degil sadece iyi antrenörlere ve sopaya ihtiyaci var
Linnese en az 3 yil. Gerisine katiliyorum

ozanın sözleşmesinde 7,5 milyon falan yok.dogrulatan adama bak fenerli mehmet ayan.bi sktrn gidin ordan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt