- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
u19da solbek ve sagbek bile iyi şut cekiyoTop ayağına geldi mi şut çeken adam arıyor insan tribüne giden topları izlemekten bıktık ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
u19da solbek ve sagbek bile iyi şut cekiyoTop ayağına geldi mi şut çeken adam arıyor insan tribüne giden topları izlemekten bıktık ...
bakalım hemenÇin de forvet hariç stoper ve orta saha yok mu sözleşmesi biten?
bakalım hemen
Ahmet sılanın olaylar yalan dıyorlar ne dıyorsunŞu an bakıyorum stopere Paletta var, 10 numara Alex Teixeira var. Daha inceliyorum.
Edit: 2019'un sonu bitiyormuş sözleşmeler.
Ahmet sılanın olaylar yalan dıyorlar ne dıyorsun
hücum için
alan carvalho
origi
ortasaha
fabregas
..........
.......
stoper
cahilll
yazın siz
O baci midir nedir kalastorun önde gideni diyorlar. Hiç izledin mi?Alan Carvalho
Aliou Badji
Gary Cahill
İlaç olur , Maiconu yollarız ilk etapta diğerlerini sezon sonunda sözleşme bitişinde dehleriz. Selçuk,Sinan,Eren,Donk,Muğdat vs gibilerini
Origi geldı dıyorlar ne dıyorsun ıbrahımcım@Sergen Zeren bugünkü porto kaptanının sözleşmesi sezon sonu bitiyor, ayarla transferini. kral bi 8 numara.
Videolarını izledim Elmanderi anımsattı bana güçlü kalıplı ve faydalı bir elemana benziyor, Alan gibi pırpır bir forvetin yanına olur diye düşünmekteyim istatistikleri de iyi.O baci midir nedir kalastorun önde gideni diyorlar. Hiç izledin mi?
Perotti nerden çıktı?Cahill perotti alan