Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Welbeck
Sturridge
Balotelli

Hepsinin de kontratı bitiyor ..mutlaka birisini kapmak lazım.

Alan
Miranda
Balotelli

Şimdilik iş görür

Linnes_Miranda_Ozan_Yuto
_______Fernando_Badou
Feghouli_____________Garry/Henry
__________Balo__Alan

Kontratı yakında bitenler

Santrafor:

Balotelli
Sturridge
Welbeck

Orta Saha:

Ramsey
Fabregas
Herrera
Dzagoev

Stoper:

Godin
Mangala
Alderweild
Phil Jones
Smalling

Mariano, Maicon, Fernando, Belhanda, Feghouli, Rodrigues kimi satsak kardir.

Bunlari satamazsak kadroda gerekli degisiklikleri yapamayiz, en azindan hepsi en gec yaz sonuna kadar takimdan ayrilmali.

Satmayi becerebileceklerine inanmiyorum.

Para etmeyecegi icin Ahmet Calik, Selcuk Inan, Eren Derdiyok falan yazmadim.

Serbest kalacak yerli oyuncuları da takip etmek lazım....Serdar,Ozan,Ömer,Selçuk,Sinan,Emre dışında yerli oyuncumuz yok en az 3-4 tane oyuncu daha girmeli full altyapı olmuyor

babel ve tolgay paketine ne dersiniz? babel'in sezon sonu sözleşmesi bitiyor devre arası birakmasalar da hoca kesin sezon sonu aldırır.

Ne babeli aga biz gençleşelim diyoruz hala aklınız fikriniz 2 sene sonra kıl dönmesi yaşayacak adamlarda

Böyle bişey var ben pek ihtimal vermedim. Burak karaktersizi bu kapıdan giremez

burak mı allah korusun ya o kadar kaliteli adam seçeneği varken gidip bunu aldırmaz heralde hoca

Narrador do jogo de Galatasaray x Porto, acabou de dizer que o Flamengo irá fazer uma proposta pelo Mariano.

Galatasaray-Porto maçını sunan spiker, Flamengo'nun Mariano'ya teklif yapacağını söylemiş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence satılabilir Mariano çok inanılmaz yokluğunu çekmeyiz Linnes aslanlar gibi oynuyor Allaha şükür. Sevilla 'ya verdiğimiz 4,25 mil. € teklifle gelsinler alıp götürebilirler Mariano 'yu

Sallıyor. Burak Yılmaz alanın elinde patlayacak, şampiyonluktan eder, o kadar hatalı bir transfer. Trabzon bunu şutlar sutlamaz ihyâ oldu. Oyun içindeki verimsizligini, topu 5 metreye durtmeden kontrol edememesini, önüne top isteyip defalarca ofsaytta kalmasını, yaşını, artık her sezon adale sakatlıkları yaşamasını geçtim, hoca ile Euro 2016'dan kalan Arda çetesine dahil olması sebebiyle problemleri var sanırım. Başak ya da Bjk alsa diye dua ediyorum.

Rodrigues&Mariano&Maicon gibi adamları satıp Pato & Raphinha ikilisini alsak

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Pato-Raphinha

Bence takım çağ atlardı. Araya sıkıştırabilirsek iyi bir stoper takviyesiyle 2. devrede bambaşka bir Galatasaray izlerdik ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt