Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZEL - Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Manchester City ile görüşmek üzere İngiltere'ye gitti.
Yoksa ?
139720.png

İnan edin , hozam , alacagiz mutlaka alacagiz hem de iki tane alacagiz , ffp ,

Acaba gerçekten Ömer Bayram, Mariano vs. basında çıkan adamlara teklif var mı ? Maicon büyük ihtimalle yolcu zaten buna ek olarak Rodrigues/Mariano/Ömer Bayram filan 2-3 futbolcuyu daha elimizden çıkarabilsek çok güzel olurdu

Hem elimize biraz bonservis geçer transfer yapabiliriz hem de kadroyu yenilemek konusunda bir başlangıç yapmış olurduk ...

Burak geleceğine Eren kalsın daha iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çin 'de futbol sezonu bitti değil mi ? Devre arası Odion Ighalo 'yu yarım sezon kiralayıp yolumuza baksak nasıl olur ?

Diyelim ki kimseyi satamadık Maicon dahil hiçbir futbolcumuzun satışı kesin değil acaba yönetimimizin bu durum hakkında bir planı var mı ? yoksa FFP kriterleri ile mevcut durumda sadece 0.7 mil. € harcayabiliyoruz transfer için bu parayla adam akıllı bir forvet almak saçmalıktan başka bişey değil ...

Mesela Alan transferine ne kesin gözüyle bakıyorduk biz ama hiçbir haber yok adamdan ya menajerinden ya yöneticilerimizden o transfer de yalan olursa şaşırmam ben ...

Transfer görüşmelerine yeni başlanılmamıştır transferin son gün hata yaptıkları gün işleri sıkı tutmak zorundalardı o dönemden beri bir çok oyuncuyla görüşmüş bize gelen teklifleri değerlendirmişlerdir transfer dönemi açılır açılmaz hızlı bir giriş yaparız diye düşünüyorum 3-4 oyuncu gidip 5-6 oyuncu gelebilir

Cinlerin sezonu mart ayinin basinda basliyor. Hayatta birini kiralik yollamazlar. Adamlar ocakin sonuna dogru hazirlik campina basliyordur

Transfer görüşmelerine yeni başlanılmamıştır transferin son gün hata yaptıkları gün işleri sıkı tutmak zorundalardı o dönemden beri bir çok oyuncuyla görüşmüş bize gelen teklifleri değerlendirmişlerdir transfer dönemi açılır açılmaz hızlı bir giriş yaparız diye düşünüyorum 3-4 oyuncu gidip 5-6 oyuncu gelebilir
Zaten başka türlü olmaz bu iş. Planlamada olmayan fırsat transferi doğar örnek Sneijder Drogbada olduğu gibi ancak.

Yoksa dediğin gibi haftalar öncesinden başlar hatta aylar öncesi başlamalı bu görüşmeler

Forvet transferi kadar lider stoper de önemli bir hamle kesinlikle alınmalıdır ...

Bu sefer yaş tahtaya basmazlar heralde. Fatih hoca bu kadar kesin konuştuğuna göre yönetim ile bir planlama yapmıştır.

moralinizi bozmak istemem ama kendinizi maximum seleznova hazırlayında sonradan cok sövmezsiniz.fazlası cidden hayal.

Bir kez daha tekrarlıyorum. Fatih Hoca ve yönetim bu sefer hata yapamaz. Planlar çoktan yapıldı sadece dönemin gelmesi bekleniliyor. Kendinizi iyiye hazırlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt