Eren Türköz
Sarı Üye
- 24 Kasım 2018
- 431
- 208
- 193
Emre kılınç
Jovic
Alan
Dembele
Yeter bize
Jovic
Alan
Dembele
Yeter bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S*kerm feneri gelmis. 10/11 sampiyonu ts diyen gelmisne dersin
Yooo trabzonun da hakki degilmis. Onlar da tapelerde cikmist diye biliyorumceza almayacaksam bende s.k.y.m feneri ve besiktasi + ts yi. 10/11 hamsilerin hakkiydi, günahim kadar sevmesemde onlari.
Yooo trabzonun da hakki degilmis. Onlar da tapelerde cikmist diye biliyorum
Artıkçı olduk diyorum.City ile anlaşma yapılacakmış oynatılmayanlar bize bedava verilecekmiş ne diyorsunuz?
City ile anlaşma yapılacakmış oynatılmayanlar bize bedava verilecekmiş ne diyorsunuz?
Ona bakarsan Fernando da öyle geldi. City bu boru değilArtıkçı olduk diyorum.
Ben inanmiyorum ama gercek oldugunu kabul edelim, mesela bunlar adamlarin oynatmadiklari genc oyuncular ise biz kendi genc oyuncularimiza bu durumu nasil aciklayacagiz?City ile anlaşma yapılacakmış oynatılmayanlar bize bedava verilecekmiş ne diyorsunuz?
Banada yalan gibi geliyor ama olsa fena olmaz mıydıYalan diyorum.
Banada yalan gibi geliyor ama olsa fena olmaz mıydı
Çok değil 2-3 tane fırsat transferi doğar. Yeri gelir oynar kiralıklarda durum farklı olur ama haklısınBen inanmiyorum ama gercek oldugunu kabul edelim, mesela bunlar adamlarin oynatmadiklari genc oyuncular ise biz kendi genc oyuncularimiza bu durumu nasil aciklayacagiz?
Mangaladan başka oynamayan kim var başka? yada var mıGüzel olurdu zaten transfer yapmaz bunlar 2 3 topçu verseler eli ayağı düzgün bize yeterdi.
M
Mangaladan başka oynamayan kim var başka? yada varmı
Otamendi, De Bruyne ve Aguero, yeter mi?City'yi pek takip etmiyorum sevmediğim takımların başında gelir ama isim önemli değil 1 stoper , 1 forvet , 1 kanat versinler en kötü denayer gibi çıkar.
Senin avatar niye sivas yaGayet uygun![]()