Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alan filan rüya görmeyin rizeli seleznovdan fazlasını getiremez bipspor dediginiz şeyde palavra bu kekolara göre filipe luis bizdeydi

sallıyor kekolar

Alan tek forvet değil. Diğer forvetin ismi çapı kalitesini oyuncu satış durumu belirleyecek. Kapalı kapılar ardında çok acayip kurumlarla ilginç pazarlıklar yapılıyor. Yönetimin bir rüya transfer uğraşıda var. Gerçek olması halinde bütün forumu donu bir sopanın ucunda kafasında huni ile taksim meydanında dolaştıracak bir isim. İmkansız gibi. Ah rüyalar gerçek olsa
Dediğin ismi ben kendi kaynaklarımdan doğrulatamadım

terim eski terim olmadıgı için eren sinan ve selcuk kan emicilerine kızıp kızmadıgına emin degilim yani ücüylede yeni sözlesme yaparsa hic sasırmam

Mayıs ayında Selçuk,Eren,Tarık,Sinan,Ndiaye,Linnes,Donk ve Onyekuru'nun sözleşmeleri bitiyor.

Linnes ile kesinlikle uzatılmalı. Donk içinse duruma göre yine 1 yıllık sözleşme yapılabilir.

Ndiaye ve Onyekuru'nun bonservislerini alamayız onlar geri döner.

Devre arasında ise Belhanda,Maicon,Feghouli'yi elden çıkarabilsek süper olur. Rodrigues'de iyi bir bonservisle satılabilir.

Yazdıklarım gerçekleşirse yaz ayında doğru bir planlamayla çok güzel kadro kurabiliriz.

Pazartesi saat 23:44'de

Sergen nöbet açmışsın haber vermiyorsun. Alan Douglas Borges De Carvalho (arkadaş bitmek bilmiyor bu heriflerin isimleri ) Son durumu hakkınnda bilgisi olan varmı. Ciddi Adaylardan biri forvete. .... pazartesi yazdım derdim duyumculuk değil. bilenler bilir
Bu senenin yağmur sonrası çıkan semsiyeci gibi çıkan duyuncusu hasan taysi olacak demek bir tanede ergen vardi Yusuf emremi nedir şiir gibi salliyordu çok küfür yiyince gitti galiba
alan filan rüya görmeyin rizeli seleznovdan fazlasını getiremez bipspor dediginiz şeyde palavra bu kekolara göre filipe luis bizdeydi

sallıyor kekolar

1544221605429.webp

BUNDAN VAR....

gettyimages-939527964-1024x682.jpg
damiao%20brasil.jpg

+ Maicon giderse 1 stoper

(y)

Alan tek forvet değil. Diğer forvetin ismi çapı kalitesini oyuncu satış durumu belirleyecek. Kapalı kapılar ardında çok acayip kurumlarla ilginç pazarlıklar yapılıyor. Yönetimin bir rüya transfer uğraşıda var. Gerçek olması halinde bütün forumu donu bir sopanın ucunda kafasında huni ile taksim meydanında dolaştıracak bir isim. İmkansız gibi. Ah rüyalar gerçek olsa
nedense her transfer doneminde bu dunya starini transfer etmeye calisiyoruz ve şüphesizki yine 20000km otedeki aktabasi yuzunden yatacaktir. Ne guzel dunya hayali adamı almaya calus olmasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt