Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonunda kontratı bitecek olan 27 yaşındaki stoper Eliaquim Mangala’nın Galatasaray’a bedelsiz kiralanması, maaşının City tarafından karşılanması ve sezon sonunda bonservisinin bedavaya alınması planlanıyor. (BİPSPOR)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Denayer'i bize vermeyen herifler Mangala icin mi bu kadar kolaylik saglayacakmis bize? Bunu da Apo denen soytari mi becerekmis?

Apo denilen super lig izliyecisi 1 ay diagne be selezynov pesinde kosup hocamizjn suprizleri olur diye transfer yapmaz.

AS gazetesinin deneyimli muhabiri José Antonio Espina, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Luis Muriel'in Galatasaray'a olası transferini değerlendiren Espina, "Sevilla, Muriel'in kiralanmasına sıcak bakıyor ama futbolcu pek sıcak bakmıyor. Oyuncunun ikna edilmesi gerekiyor. Muriel Sevilla'dan 2 milyon Euro kazanıyor. Bu transferde netleşmiş bir durum yok." dedi.

"Sanabria ihtimali çok düşük"

Fenerbahçe - Sanabria iddiaları hakkında konuşan Espina, "Sevilla nasıl Muriel'i kiralamak istiyorsa Real Betis de Sanabria'yı kiralamak istiyor ancak oyuncu buna karşı çıkıyor. Sanabria olasılığı çok düşük bir ihtimal. Oyuncu Betis'te kalıp şansını sonuna kadar kullanmak istiyor." diyerek bu transferin ihtimalinin çok az olduğunu belirtti.

AJANSSPOR

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

set oyunu oynayabikecegimiz teknigi iyi topcular lazim
mesrla rodrigezi sat konoplayankayi yarim devre kirala
------------------onde top tutan ve atan forvet
konop--------alan douglas-------feghouli

ilerde top tutarsak az yoruluruz. becerili topcular lazim. son vurus kazmalari yuzunden pozisyona girip gol atamiyoruz

seleznov gibi yetersiz pili bitmiş adamlara razıysanız apoya vizyonsuz deyip laf etmemeniz gerekir...

seleznov gibi yetersiz pili bitmiş adamlara razıysanız apoya vizyonsuz deyip laf etmemeniz gerekir...
seleznov yedek forvet isterim dedim oda 1.5 sene onuda illa olsun demiyorum once adam gibi forvet alsin

seleznovun yasina bakmazsam ceza sahasi icinde sogukkanli adami severim bu konuda cok iyi. eksi tarafi cok agresif hakemler ebemizi beller.

seleznovuda ucuz yedek olur diye dedim illa illa gelsin demiyorum metincim. genci varsa apo alsin. zor o is.

eren yedek kalacaksa eger seleznovu tercih ederim yerine o net

seleznov yedek forvet isterim dedim oda 1.5 sene onuda illa olsun demiyorum once adam gibi forvet alsin

seleznovun yasina bakmazsam ceza sahasi icinde sogukkanli adami severim bu konuda cok iyi. eksi tarafi cok agresif hakemler ebemizi beller.

seleznovuda ucuz yedek olur diye dedim illa illa gelsin demiyorum metincim. genci varsa apo alsin. zor o is.

eren yedek kalacaksa eger seleznovu tercih ederim yerine o net
3.forvet için bile gereksiz olur kardeşim emin ol akhisarda bile çok büyük fark yaratmadı sadece bize karşı iyi oynadı sağolsun 33 yaşına gelmiş ayrıca yapılan kısa vadeli transferler yüzünden sıkıntıya giriyoruz hep 1 forvet alıp 1 forvet kiraladığımızda tamamdır diğer mevkilere bakarız,bizim için seviye en düşük alan,muriel ayarında olmalı gelir gelmez orası ayrı ama beklenti böyle olmalı sadece senin için değil genel olarak yazdım aslında seleznova razı çok adam var kim gelirse gelsin düşüncesi yanlış ikinci yarıda eren yerine seleznova söveriz yani..

3.forvet için bile gereksiz olur kardeşim emin ol akhisarda bile çok büyük fark yaratmadı sadece bize karşı iyi oynadı sağolsun 33 yaşına gelmiş ayrıca yapılan kısa vadeli transferler yüzünden sıkıntıya giriyoruz hep 1 forvet alıp 1 forvet kiraladığımızda tamamdır diğer mevkilere bakarız,bizim için seviye en düşük alan,muriel ayarında olmalı gelir gelmez orası ayrı ama beklenti böyle olmalı sadece senin için değil genel olarak yazdım aslında seleznova razı çok adam var kim gelirse gelsin düşüncesi yanlış ikinci yarıda eren yerine seleznova söveriz yani..
2 forvet sart seleznov konusunda ayni dusunmuyorumda illa gelmeli diye derdim yok. bu ligin oyuncusu bana gore. gelir bize puan ustune puan kazandirir demiyorum. eren kalacaksa 500 600 euroya onun yedek olmasina birsey demem 1.5 senelik daha fazlasi asla olmaz zaten

ha bizim apo iyi bir yedek topcu alacaksa amenna ben iyi bir forvet alacagindanda supheliyim

İnşallah doğrudur bu haber
Rodrigues-Mariano ve Maicon satılır ve Trezeguet & forvet ve stoper transferleri ile çok net şampiyonluk potasına gireriz

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Pato-Trezeguet

Duruma göre gerçekleştirebilirsek bir stoper takviyesi ile kadromuz gayet iyi duruma gelir.

Trezeguet in Garry Out
Lala IN Mariano OUT
Alan+ Balotelli/Muriel IN

ne dersiniz?

Trezeguet'ın ağzını bıçak açmıyormuş ondan mı sözleşmesini uzattı geçin bu ayakları ya yalanın da bu kadarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt