Sergen Zeren Transfer Nöbeti 2018-2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marianoyu sene sonuna kadar tutmak lazım güçlenelim derken güç kaybedeceğiz yine bu gidişle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

devre arası kadro

muslera
linnes kompany ozan nagatomo
fernandinho
phil foden ndiaye
feghouli alan belhanda

ho avrupa önümüzde diz çökecek
phil foden olmazsa fabian delph sözü almış başkan

Son düzenleme:
Leandro-Damiao-of-Brazil.jpg

Marcano'yu fazla izlemedim ama Valencia 33 yasindaymis, bence hic gerek yok reis.

Mariano'ya ocakta 3-4m degerinde bir teklif gelmedigi surece sezon sonuna kadar kalmali, cunku Mariano seviyesinde bir beki hic kimse devre arasinda ucuza birakmaz. Sezon sonu Mariano'yu brezilya'ya sat, sozlesmesi bitecek olan Almamy Toure veya Rafael'i al, anca ozaman dogru bir is yapmis olursun.

Muslera

Mariano Serdar Ozan Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Rodrigues

Transfer

Emre Akbaba icin mart-nisan gibi doner diyorlar. Bu takima duran top kullanabilen ve pas yapabilen bir orta saha lazim. Sezon sonu Ndiaye stoke'e geri donuyor, oraya saglam bir oyuncu almaliyiz, orta saha onde basan takimlara karsi iki pas yapamiyor.​
Bence gerek var reis. Artık dünya futbolunda öyle eskisi gibi bek oyuncuları yetişmiyor Dani Alves psg 'ye 34 yaşında gitti hala oynuyor. Nagatomo 'yu biz 32 yaşında aldık çatır çatır oynuyor. Üstelik Valencia bunlara bakarak fizik olarak / kondisyon olarak fersah fersah ileride bir futbolcu tertemiz 2 sene oynar hiç sorun çıkarmadan

Emre Akbaba konusuna gelince 2 gün önce Emre Akbaba dönüyor haberini paylaştı 12 gün olmuş alçısı alınalı salonda çalışmalara başlamış Transfermarkt 'a göre de 28 Ocak 'da dönecek deniliyor bence Göztepe / Alanya maçında sahada olur diye düşünüyorum. Neticede çapraz bağları yırtılmadı bacağı kırılmadı beklenenden daha erken döneceğini düşünüyorum

Ndiaye konusuna gelince ben kendisine hiç güvenmiyorum reis. Tamam en son Porto maçında iyiydi ama Galatasaray seviyesinde bir orta saha olmadığını defalarca kanıtladı ben City 'nin oynadığı gibi 2 hücumcu orta saha ile oynamaktan yanayım Fatih Terim hücum futbolunu geçiş oyununu oynamak istiyor bunu hepimiz biliyoruz bunu sağlayabilecek en iyi orta saha

Fernando
Emre-Belhanda

Üçlüsüdür benim gözümde ...

Guardiola kullanmıyor sanırım. Diğer oyuncular daha çok şans buluyor.

Adam takimin bankosu ligde mac kacirmadi son macin on biri uzerinden konusuyorsun ama cikmayi garantilemis sakatliklarla bogusan City niye son CL macinda adami riske atsin?

Guardiola'nin kendisinin cikip gelme olasiligi daha yuksek yani.

Mariano-Rodrigues-Maicon-Ömer Bayram filan eğer ciddi teklifler varsa satılmalıdır

Mariano kesinlikle gitsin demiyorum. Kaliteli bir oyuncu ama tıpkı Gomis gibi son dönemde inanılmaz bir tatsızlığı var. fizik olarak çok düştü o da sahada istediği verimi sağlamasını engelliyor. Tıpkı Gomis transferinde olduğu gibi kesinlikle gitsin demem kalırsa da başımızın üstünde yeri var sağ bekte Mariano-Linnes rotasyonu ile ligin en rahat takımı konumundayız

Ama elimize güzel bir fırsat geçmiş sene sonunda 33 yaşına girecek bir Mariano 'ya ciddi bir talip çıkmışken neden değerlendirmeyelim ki ? Valencia diyorum Ocak ayında takımdan ayrılacak diyorum. Mariano 'ya 2.5 veriyoruz ondan para kazanıp Valencia 'yı 3 mil. € maaş ile getirebilsek kötü mü olurdu ? sağ kanadı tek başına otoban yapmaz mıydı ?

Mariano-Rodrigues-Maicon-Ömer Bayram filan eğer ciddi teklifler varsa satılmalıdır

Mariano kesinlikle gitsin demiyorum. Kaliteli bir oyuncu ama tıpkı Gomis gibi son dönemde inanılmaz bir tatsızlığı var. fizik olarak çok düştü o da sahada istediği verimi sağlamasını engelliyor. Tıpkı Gomis transferinde olduğu gibi kesinlikle gitsin demem kalırsa da başımızın üstünde yeri var sağ bekte Mariano-Linnes rotasyonu ile ligin en rahat takımı konumundayız

Ama elimize güzel bir fırsat geçmiş sene sonunda 33 yaşına girecek bir Mariano 'ya ciddi bir talip çıkmışken neden değerlendirmeyelim ki ? Valencia diyorum Ocak ayında takımdan ayrılacak diyorum. Mariano 'ya 2.5 veriyoruz ondan para kazanıp Valencia 'yı 3 mil. € maaş ile getirebilsek kötü mü olurdu ? sağ kanadı tek başına otoban yapmaz mıydı ?
Bro fazla FM oynuyorsum

Ya bu herifler yazknda 3 aydir calistik

Neler yapildi diye konusuolardi

Hic inanmiyoruz

Stuttgart Rodrigues icin 12 milyon teklif yapacakmiymis? Adamlarin transfer rekoru 9 milyon o da bu sene alinan 20 yasindaki Maffeo. O paraya bir sonraki transferde 20-30 a yükseltebilirler diye harcadilar. Garry Rodrigues icin adamlar bence 6-7 milyondan fazla ödemez.

Baden Württemberg daki insanlarin kaninda pintilik var. Hayatta Garry icin 12 milyon ödemezler.

Bence 2 transfer ile takım olarak bayağı iyi hale gelebilirdik

Muslera
Valencia-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Muriel-Onyekuru

Muslera
Valencia-Ozan-Serdar-Nagatomo
Feghouli-Fernando-Ndiaye-Belhanda
Emre-Muriel

Flamengo, Mariano için Galatasaray'a 2.5 milyon euro teklif etti. Mariano'nun da bu teklife 'hayır' demediği ve kulübün kabul etmesi halinde olumlu yanıt vereceği belirtildi. Son kararı Fatih Terim verecek. (Futbol Arena)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano Satilmamali.

Sag bek iyi bizim, maicon gitmeli stoper forvet gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt