- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
ortasaha alsak bile stoperde oynuyo,gerek yok ortasahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk haftalardaki oyuna dönülmeli.hertha berlin hazırlık maçında oynadıkları gibi oynatılmalı fernnado ve ndiaye.serbest bırakılmalılar.tudor onlara zorbaca davranıyo.su heriflerin hangi posyonda ve nasil oynatilmalari gerektigini hala cozemedim
*belhanda
*mdiaye
*Fegouli
fernandonun da soylendigi gibi geride oynatilmamasi gerektigi hususunda da bilemiyorum derim
bu soylediklerim isiginda ne tur transferler olmali birsey soylemekte zorlanirim
su heriflerin hangi posyonda ve nasil oynatilmalari gerektigini hala cozemedim
*belhanda
*mdiaye
*Fegouli
fernandonun da soylendigi gibi geride oynatilmamasi gerektigi hususunda da bilemiyorum derim
bu soylediklerim isiginda ne tur transferler olmali birsey soylemekte zorlanirim
Sol bek ve 8 numara ihtiyacımız var. Kanattan çok 8 numara, bence kanatlarda o kadar sorun yok. Ama orta sahada takımın organizasyonunu sağlayacak adam yok. Selçuk’un eski hali gibi misal
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
selcugu,yasini salla.emre akbaba+deniz türüç olursa yerli kalitesi artar.
Muslera
Mariano Maicon Serdar F.Luis
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Kono/Gaitan
Gomis
Paraya kıyıp sol bulvarı yenileyelim Asamoahı alamayız devre arası Juventus vermez
lanis hagi olur benceÇok iyi kadro ama Belhanda yerine başka biri olabilse çok güzel olurdu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
...[FONT="]Patrice Évra pourrait poursuivre sa carrière en Turquie où la piste menant à Galatasaray, entre autres, a été activée (lequipe) [/FONT]
begenmedim.lanis hagi ve gaitan daha iyi olur belhanda ile emre akbabanın yerineMuslera
Mariano Maicon Serdar Evra
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Akbaba
Gomis
Ne dersin? @Sergen Zeren