Sergen Zeren Transfer Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortasaha alsak bile stoperde oynuyo,gerek yok ortasahaya

umut bozokun bonservisi uçmuş,zor arkadaşlar

su heriflerin hangi posyonda ve nasil oynatilmalari gerektigini hala cozemedim

*belhanda
*mdiaye
*Fegouli

fernandonun da soylendigi gibi geride oynatilmamasi gerektigi hususunda da bilemiyorum derim

bu soylediklerim isiginda ne tur transferler olmali birsey soylemekte zorlanirim

*belhanda
*mdiaye
*Fegouli

fernandonun da soylendigi gibi geride oynatilmamasi gerektigi hususunda da bilemiyorum derim

bu soylediklerim isiginda ne tur transferler olmali birsey soylemekte zorlanirim
ilk haftalardaki oyuna dönülmeli.hertha berlin hazırlık maçında oynadıkları gibi oynatılmalı fernnado ve ndiaye.serbest bırakılmalılar.tudor onlara zorbaca davranıyo.

feghouli sağ kanat oynatılmalı kesinlikle.asamoah,konoplyanka ve alessane plea alınmalı.

Son düzenleme:

*belhanda
*mdiaye
*Fegouli

Tudor + bir miktar para + belhandayı verip terimi getirmeliyiz başka transfere gerek yok

Sol bek ve 8 numara ihtiyacımız var. Kanattan çok 8 numara, bence kanatlarda o kadar sorun yok. Ama orta sahada takımın organizasyonunu sağlayacak adam yok. Selçuk’un eski hali gibi misal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah (Luis)+ Ndiaye yerine adam gibi 8 numara. ve birde kalbur üstü bir kanat bizi şampiyon yapar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol bek ve 8 numara ihtiyacımız var. Kanattan çok 8 numara, bence kanatlarda o kadar sorun yok. Ama orta sahada takımın organizasyonunu sağlayacak adam yok. Selçuk’un eski hali gibi misal

selcugu,yasini salla.emre akbaba+deniz türüç olursa yerli kalitesi artar.

hem filipe lois,hem konoplyanka hem asamoah hem de umut bozok lazım aslında.

selcugu,yasini salla.emre akbaba+deniz türüç olursa yerli kalitesi artar.

Ben zaten Selçuk oynasın demedim, Selçuk’un 11-13 arasında oynadığı oyunu oynayıp takımın pas trafiğini sağlayacak adam lazım diyorum. Belhanda zaten çöp, saymaya gerek yok. Ndiaye bu işin adamı değil, Fernando’da defansif bir oyuncu. Takımda bu işi yapacak adam yok

Muslera
Mariano Maicon Serdar F.Luis
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Kono/Gaitan
Gomis

Paraya kıyıp sol bulvarı yenileyelim Asamoahı alamayız devre arası Juventus vermez

Muslera
Mariano Maicon Serdar F.Luis
Fernando
Feghouli Ndiaye Belhanda Kono/Gaitan
Gomis

Paraya kıyıp sol bulvarı yenileyelim Asamoahı alamayız devre arası Juventus vermez

Çok iyi kadro ama Belhanda yerine başka biri olabilse çok güzel olurdu.

[FONT=&quot]Patrice Évra pourrait poursuivre sa carrière en Turquie où la piste menant à Galatasaray, entre autres, a été activée (lequipe) [/FONT]
...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt