- 9 Ağustos 2011
- 60.439
- 33.780
- 3.408
Bu bir gsc totemidir.
Bu şekilde gittiği sürece aynen devam ?
tapatalk
Bu şekilde gittiği sürece aynen devam ?
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda ve yasine kız kardeşler dedigimi iletirmisiniz ,bu arada ben 1 ay fransadayım.iiii gunler
Yalnız komayın Sergeni oralarda,ona kucuk surprizler yapın ?Galatasarayın menfaatleri icin karsilikli fedakarlikta bulunmamiz gerektigini iletin ?Sezona sergensiz başlasak demek kümeye oynayacaktı rakipler.
Sezon sonuna kadar cezalı forumunda krallar gibi ağırlanacak arkadaşımız.
Aslolan Galatasaray !!
tapatalk
Valla bu arkadaşta cidden bir uğursuzluk söz konusu.Bence antuya gizli bi ajan gibi sokup feneri tam bitirmeliyiz.:asd22:
Gururluyum acikcasi
Gercekleri görmeniz beni sevindirdi
Sergeni sevmeyenlerden misin renktaş ?
tehlikeli adamsın yasin. harbi tırstığım ender insanlardansın. :005:Buradan Sergene sesleniyorum
Benden korkacaksın.Benim kim olduğunu öğrenmişsindir umarım bana bulaşan yanar dedim ve sende bu yola düştün şimdi Hakan Delikanlı ile eşcinsel konusu açarsınız ceza forumunda umarım görüşmemek dileğiyle.
bu durumda kimi istifaya davet edelim açık ve net hedef gösterGs'ın sorununu yillarca yonetimsel ve oyuncu grubu bazinda irdeledik lakin sorunun icimizde oldugunu goremedik bizde sucluyuz arkadaslar.
bugün el öpmekten yorulduk yarın gelNezaman tesekkur edeceksiniz bana