sergen zeren'in duyumcu olması

sergen i yapan bu ozellik zaten, onun heyecani bize yetiyor..

Son düzenleme:
sergen ilkokula giderken mod yapmıstık ulan biz yedirmeyiz

açık konusmak gerekirse transfer dönemi ve nöbetlerinin en heyecanlı ve özlenen kısmı sergen beyin 150 oyuncu sıralayıp hepsine bıkmadan usanmadan alak mı diye teklif sunmasıdır.
siyah beyaz bir film gibi tam anlamıyla klas tam anlamıyla klasik

Sandiginin aksine, forumlarda sempatik bir insan olmak mumkun Yasin'cim

Umarim sevgisizlikten kurtulup, olgunlasip sen de GSC ailesine gercek anlamda katilirsin

Ama biz seni yaramaz evladimiz olarak da sevecegiz, bunu sakin unutma
Seninle aynı ortama gireceğime kendimi zemin kattan aşağıya atarım daha iyi

Sergen kardeşim hisli bir çocuk transfer dönemleri en sevdiği zamanlar

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

y.ş 23 ile işi biten çıksın beyler daha bi ton sıra var ağaç olduk burada yahu

Seninle aynı ortama gireceğime kendimi zemin kattan aşağıya atarım daha iyi

Zaten oncelikle biraz genel kultur, saygi, cazibe, belirli bir alanda erbaplik, olgunluk, zeka, dinginlik edinmen lazim benimle ayni ortamlara girebilmek icin. Tabii bir de kendini tasimayi ve insanlarla dogru sekilde konusmayi az cok ogrenmen gerekir. Bu konularda yardimci olurum elimden geldigince :hat:

Seni yaramazliklarina ragmen sevecegiz dediysek, cevremize hemen dahil edip kendimizi rezil edecegiz demedik Yasin'cim.

Zaten oncelikle biraz genel kultur, saygi, cazibe, belirli bir alanda erbaplik, olgunluk, zeka, dinginlik edinmen lazim benimle ayni ortamlara girebilmek icin. Tabii bir de kendini tasimayi ve insanlarla dogru sekilde konusmayi az cok ogrenmen gerekir. Bu konularda yardimci olurum elimden geldigince :hat:

Seni yaramazliklarina ragmen sevecegiz dediysek, cevremize hemen dahil edip kendimizi rezil edecegiz demedik Yasin'cim.
Senden yardım isteyen yok uzamanızı isteyeceğim.

İkinci paragrafına gelirsek yaramazlıklara rağmen seviyorum demek beni son derece mutlu etti.Bu homo olduğunu mu gösteriyor sence.

Senden yardım isteyen yok uzamanızı isteyeceğim.

İkinci paragrafına gelirsek yaramazlıklara rağmen seviyorum demek beni son derece mutlu etti.Bu homo olduğunu mu gösteriyor sence.

Hayir Yasin'cim, ancak sevgi dendiginde aklina homoluk gelmesi beni endiselendirdi. Boyle bir durumun varsa, destek icin yaninda GSC ailesi :k19:

Kim bu beni seven GSC ailesi? Açıklayın.Sergene yanaşayım diye kendinizi rezil etmeyin bence.

Forum trafigini ozel konusmamizla kitlemek istemem Yasin'cim. Ozel mesajdan ilerleyebiliriz herkese soylemek istedigin bir sey yoksa.

Beni GSC ailesinden biri sayabilirsin. Herkesin kendi adina konusmasi taraftariyim.

Gün geçmiyor ki bu arkadaş ayar yemesin. Doymuyor da. ( Jason)

Geri
Üst Alt