- 16 Haziran 2010
- 191.124
- 133.991
- 6.478
sergen i yapan bu ozellik zaten, onun heyecani bize yetiyor..
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergay kimseye bulaşmaz muavin." segen'den bile " derken? çocuğu niye gömdün şimdi müdür?
Sergenin panpişlerini öldüreceğiz.Sandiginin aksine, forumlarda sempatik bir insan olmak mumkun Yasin'cim
Umarim sevgisizlikten kurtulup, olgunlasip sen de GSC ailesine gercek anlamda katilirsin
Ama biz seni yaramaz evladimiz olarak da sevecegiz, bunu sakin unutma
Seninle aynı ortama gireceğime kendimi zemin kattan aşağıya atarım daha iyiSandiginin aksine, forumlarda sempatik bir insan olmak mumkun Yasin'cim
Umarim sevgisizlikten kurtulup, olgunlasip sen de GSC ailesine gercek anlamda katilirsin
Ama biz seni yaramaz evladimiz olarak da sevecegiz, bunu sakin unutma
Seninle aynı ortama gireceğime kendimi zemin kattan aşağıya atarım daha iyi
Evet sırayla alabilirim arkanızdan her zaman destek verebilirim.y.ş 23 ile işi biten çıksın beyler daha bi ton sıra var ağaç olduk burada yahu
Evet sırayla alabilirim arkanızdan her zaman destek verebilirim.
Senden yardım isteyen yok uzamanızı isteyeceğim.Zaten oncelikle biraz genel kultur, saygi, cazibe, belirli bir alanda erbaplik, olgunluk, zeka, dinginlik edinmen lazim benimle ayni ortamlara girebilmek icin. Tabii bir de kendini tasimayi ve insanlarla dogru sekilde konusmayi az cok ogrenmen gerekir. Bu konularda yardimci olurum elimden geldigince
Seni yaramazliklarina ragmen sevecegiz dediysek, cevremize hemen dahil edip kendimizi rezil edecegiz demedik Yasin'cim.
Ağaca destek şarttı yardım ettik suç mu!!!raporladım inş. ihrac yersin pis sapık
Senden yardım isteyen yok uzamanızı isteyeceğim.
İkinci paragrafına gelirsek yaramazlıklara rağmen seviyorum demek beni son derece mutlu etti.Bu homo olduğunu mu gösteriyor sence.
raporladım inş. ihrac yersin pis sapık
edit. fırsat bu fırsat raporlayın bu seksomanyağı
Kim bu beni seven GSC ailesi? Açıklayın.Sergene yanaşayım diye kendinizi rezil etmeyin bence.Hayir Yasin'cim, ancak sevgi dendiginde aklina homoluk gelmesi beni endiselendirdi. Boyle bir durumun varsa, destek icin yaninda GSC ailesi :k19:
Kim bu beni seven GSC ailesi? Açıklayın.Sergene yanaşayım diye kendinizi rezil etmeyin bence.