Sergen'den Diego ve Sneijder Kıyası

Sergenin Sneijderin geçen yılki durumundan haberdar olduğunu zannetmiyorum

İlk geldiğinde henüz hazır değilken bir iki maçını izlemiştir. Orda edindiği fikir kalmış aklında. Anlatamazsın da. Ölene kadar ''Sneijder nabıyo kii'' der durur.

Sergen aklındakini söyler diyorlar evet öyle adam 'düşünmeden' ezbere konuşuyor.

Sergen oku bu yazdıklarımı

1 gs yi sen bıraktın seni göndermedi kimse . O altın kadroda yoksan snn m.llığın

2 bugün o parasını yediğin yerler yarın eski güçlerinde olmayınca silinip gidersin kimse yüzüne bakmaz

3 kendini çok yetenekli görme isteseymiş yaparmış havalarını bırak çünkü futbolculuk kompakt bir meslek yeteneğe bakarsan futbolda senden daha yetenekli çaycılarla hekimlerle esnaflarla dolu memleket. Bakma memlekette altyapı yok da yüzüne bakılıyor . Hadi by

ben de canlı yayında dinledim açıklamasını bazı yerlerinde söylediklerinde haklı

snejdeir çok geride top alıyor orta saha oyuncusu gibi oynuyor 10 numara gibi değil diyor ve katılıyorum gelip top alıp top dağıtıyor melo napıyor

stoperlerin arasına gömülüyor hocamı istiyor kendimi yapıyor bilmiyorum ama snejderin yarı sahadan geriye maç boyunca çok az gelmesi

santra civarında yüzü dönük topla buluşması lazım.enerjisinide gol asiste harcamalı çoğu maç sırtı dönük top alıp rakiplerden darbe yemekten

gücü kalmıyor ama hazır kuvvetli ve forvete yakın bi snejdeir on tane Diego yapar buda bi gerçek

Kasıtlı bence bu tarz yorumlar

Dikkate almaya gerek yok

Neymiş Sniejderin ilk golü güzel deyilmiş Sergen' e göre.

Beyin yerine kıvırcık taşıyor sanırım.

GT-I9300 Tapatalk

Sneijder Sergen'i iki senedir tokatlıyor.Bugün yüz ifadesine bakın Sergen'in.Morarmış.Ahahahh.

Bu Sergen kadar dangalak adam yok...Adam bildiğin kibrin vücud bulmuş hali...

Hani bir b.k becerdiği de yok , kariyerindeki en büyük başarısı Chelsea'ya attığı 2 gol...Sen kimsin...Vasat herif sen git at yarışı yorumla...

Şunları adam yerine koyup popüler etmeyin yahu, Sergen kim 3 kuruşluk herif. Yayıncı kuruluşundan federasyonuna medyasından şikeci takımlarına ve hükümetine kadar pisliğin içindeyiz zaten bir de şu aptallarla uğraşmayalım.

Tekrarı var programın şimdi Sneijder'in 2 müthiş golü var dediğini duydum adam kendisinin yalancısı.

Hani gençler sorar bazen: " Sergen neden Avrupa'da oynamadı. Bu kadar iyi bir futbolcuydu da"
Evet iyi futbolcu olmuştu ama adam olamamıştı gençler. ;)

Bknz : Aşağıdaki video.

Geri
Üst Alt