Sergen'den Diego ve Sneijder Kıyası

Tabiki kıskanır, onda da potansyal vardı, Sneijder ve Hagi kadar da olmasa dünya'da tanılmış bir 10 numara olabilirdi, atlar ve disiplinsizlik ama daha önemliydi onun için.

Yetenekli olmasa nerede olurdu acaba Sergen, merak ediyorum.

Sergenin yetenegiyle beyni ters orantılı.

sergen-cok-kotu-yakalandi-2.jpg

Sneijder teknik olmasının yanında, Sergen'in 30 maçta koştuğu mesafeyi ve yaptığı presi 1 maçta yaptığı için Sergen'in hedefi olmuş.

At yarışı oynamaktan futbolu unutmuş herhalde...

Sergen bir fenomen.

Bir yorum yapıyor franz beckenbauer halt yer.

Ama bide bir yorum yapıyor ki bayan beckenbaueri aratmaz

beyler sizce sergen bu kadar salak mı bunun iki açıklaması olur ya gsye kendisi gıcık ya da bir yerlerle çalışmaya başlamış

Sneijder'in oynadığı takımlara bakarsa görür kimin daha büyük topçu olduğunu tosuncuk..

Sergen sırf sneijder fazla para alıyor diye böyle tepkili.

Kısaca Kıskançlık

Sneijder i amatör küme futbolcusu yapmadıgı kalmış yazıklar olsun.Fb yönetimi iyi çalışıyor kendilerini şişirip duruyolar.

biri juventus'da yedek kalmis, biride inter'le italya ve avrupa futbolun anasini aglatti. biride sergen

Sneijder kariyeri boyunca kulüp takımlarında 295 maç 82 gol Diego 348 maç 91 gol Sergen Yalçın istatiklere baksın ondan sonra konuşsun.(Sneider Ajax Real Madrid İnter Galatasaray)

Bu işten iyi para kazanıyor; kanal+kara para.

Trt gibi bir kanala, böyle bir futbol cahilini getirmek hangi beynin ürünüyse onu tebrik etmek lazım.

Gecen sezon ki Sneijder'in performansından memnun musunuz kısmında haksızlık etmiş tamam da onun dısında söyledikleri cok mantıksız değil. Tarzlarının cok farklı olduğunu anlatmış ki zaten Sneijder'in klasik 10 numaralardan farklı olduğu bu forumda da hep söyleniyordu. Ben Sergen'e tepki için asıl ''Diego, Sneijder'den daha iyi futbolcu'' cümlesini aradım fakat öyle birsey söylememis Sergen. Dolayısıyla bu kadar abartılıcak birşey yok. Sneijder'e bundan daha beter laflar edip hakettiği tepkiyi görmeyen bin tane yorumcu var bırakın Sergen'i.

Geri
Üst Alt