Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Herhangi birşey çalışmadığı belli oluyor.Haksızlık etmeyim ya da hep çalışmadığı yerden geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sürekli ön direğe nişanlıyor ve bunu nasıl başarıyor çözemedim. bi ara mertens atmaya başlamıştı kornerleri orada 2 gol bulduk bugün de kerem sayesinde gol bulduk.son kornerde o ortayı ön direğe keserek neyi amaçladı anlamadım
Yunus'da iyi açabiliyor bazen denenebilirsürekli ön direğe nişanlıyor ve bunu nasıl başarıyor çözemedim. bi ara mertens atmaya başlamıştı kornerleri orada 2 gol bulduk bugün de kerem sayesinde gol bulduk.
Bizde bu genetik, 10 kornerden 7'si ön direk. Ben alistim bu duruma. Sende alis.sürekli ön direğe nişanlıyor ve bunu nasıl başarıyor çözemedim. bi ara mertens atmaya başlamıştı kornerleri orada 2 gol bulduk bugün de kerem sayesinde gol bulduk.
bunun sebebi hep vitaminsiz adamlara attırmamız. yıllarca selçuk ön direğe attı, şimdi de portekizli selçuk ön direğe atıyor. biri de demiyor ki bu adamlar arkaya topu yetiştiremiyor attırmayalımBizde bu genetik, 10 kornerden 7'si ön direk. Ben alistim bu duruma. Sende alis.
By jöle kazımı nasıl buldun pekisaçına badem yağı sürüyor sanırım sadece
By jöle kazımı nasıl buldun peki
Norveçli olmadığı için linçlendi galiba ? :d
Midtsjö denen kariyersiz anadolu topçusundan trilyon kat daha iyi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktas kornere kim gecerse gecsin, ister vitaminsiz ister vitaminli, er yada gec o ön direge atmadan olmuyor.bunun sebebi hep vitaminsiz adamlara attırmamız. yıllarca selçuk ön direğe attı, şimdi de portekizli selçuk ön direğe atıyor. biri de demiyor ki bu adamlar arkaya topu yetiştiremiyor attırmayalım