Sergio Oliveira'nın Sözleşmesi Feshedildi!

İnanilmaz bir yüzsüz, inanılmaz bir tip. Bu adam hiç yuhulanmadi, hiç isliklanmadi. Kutlama zamanı da hep en önde en iyi şekilde eğlendi. Git dedin gitmedi, parasını aldı gitti. Eminim Galatasaray hakkında paylaşımlar da yapar, bravo takım vb gibi öyle bir yüzsüz.

Sergio Oliveira. Yaşanan güzel günleri bir saniye dahi unutmayız. Özellikle 2022-23 sezonunda oynadığın oyunu, Kadıköyde yaptıklarını, şampiyonluğa ciddi katkını hiçbir zaman silip atmayız. Olympiakos'da sonsuz başarılar. Yolun açık olsun. InCollage_20240904_105537138.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir transfer kesin geliyor demek ki. Yoksa bu işe girişmezlerdi.
ben de bunu bekledim dün .. ama olmayınca niye feshettik dedim.

çünkü bonservis konusu olmadan - iki kulüp yanyana gelmeden, adam olimpiakosla anlaşmış , bizden fesih parasıda almış oluyor .

yerine gelecek trasnfer olduğunda yapıştırırdın - dün niye yaptık o zaman o kısmı çok mantıksız geldi bana yav.

ben de bunu bekledim dün .. ama olmayınca niye feshettik dedim.

çünkü bonservis konusu olmadan - iki kulüp yanyana gelmeden, adam olimpiakosla anlaşmış , bizden fesih parasıda almış oluyor .

yerine gelecek trasnfer olduğunda yapıştırırdın - dün niye yaptık o zaman o kısmı çok mantıksız geldi bana yav.
Hala gelebilir. Avrupa listesi çok bir şey ifade etmemeli. Lig çok önemli.

Hala gelebilir. Avrupa listesi çok bir şey ifade etmemeli. Lig çok önemli.
hemfikiriz . CL benim için sırf para girdisi içindi ..

AVL sportif başarı konusu - hedefliyorsan tabi.

dün özellikle feshedilmesiyle bugün arasında ne fark olurdu onu çıkaramayorum. sonuçta bizim açımızdan aynı paraya mal oluyor.(Olympiakosla bir diyaloğumuz yok - oyuncunun var çünkü)

öğlen bu iş olunca dedim biri gelecek...gelmeyince neden dün 5.8 eksiyi hesaplama durumunda kalıyoruzu sorguladım.

kadro öyle bir olduki - kısır oyun oynadığında potansiyel hakem efekti sana daha rahat etki edebilir gibi hissiyatım oluştu..

Bu ülkenin bağrından yetişmiş 300 500 bine oynayan çocukları en ufak hatalarında ıslıklayan utanmazlara bu adam gibileri lazım

Söke söke aldı parayı gitti

Niye fesih ettik?
Antrenman temposunu yükseltsin diye kalabilirdi.

Ha indirime gittiyse bilemem - sanmıyorum ama :)

Bu ülkenin bağrından yetişmiş 300 500 bine oynayan çocukları en ufak hatalarında ıslıklayan utanmazlara bu adam gibileri lazım

Söke söke aldı parayı gitti
Ağzına yuregine sağlık.Nedense aklıma Zaha - Kerem geldi biranda.

Geri
Üst Alt