Sergio Oliviera Affedildi

Kendisinden saha icinde katki alamayiz bu saatten sonra zira kendisi artik bitmistir. Ndombele ve Eyüp bile Sergio‘nun önündedir.

Ama sampiyonluk yarisinin sonuna yaklasmisken takimin havasi acisindan dogru bir karar bence.

Sezon sonu cok zor olsada bir sekilde sutlanmasi lazim. Gönderilmesi gereken ilk isim kendisidir.

Sezon sonu bir yolu bulunup yollanmalı

Geçen sene son dönemden beri çok mızmızlanıyor, derdini de çözemiyorum adamın.

Takımda bu tür bir sorunun çözülmesi iyi olmuş tabii de hiç yaşanmamış olsaydı da pek bir katkısı olamayacak gibi görünüyordu zaten.

Kendisine bizdeki ilk birkaç ayından itibaren net olumsuz baktığını söyleyegelmiş olmasına rağmen, Ndombele' nin alacağı süreleri alır hiç olmazsa, hesabıyla dönüşüne yine de sevinmiş biriyimdir. Six pack ler filan genelde yanıltıcı olur; Ozan Tufan 'pofuduk' haliyle bu herifi çiğ çiğ yer mesela...

2 yıllık sözleşmesi var ve takımın en çok maaş alan oyuncularından biri. 3-4 milyon arası bir maaşı vardı yanlış hatırlamıyorsam. bu maaşa avrupadan kimi istersek getirebiliriz.inanılmaz bi yük takımda.gitmek istemezse 2 yıl daha bu yüksek maaşı ödemek zorundayız. umarım ayrılabiliriz kendisiyle. tete ziyech ndombele zaha şu 4lüye verdiğin maaşla avrupadan 2 tane top class oyuncu getirebilirsin. bu sene şampiyon olalım yazın transfer dönemi tarihin en hareketli dönemi olabilir.
Sen de 3-4 ben deyim 7-8

Terbiye edilmiş mi görürüz yakında

Okan hocam süper idare ediyor, yola geldi affetti. Süre verecekse de kendini az biraz gösterip yaz dönemi pazarlamak için olur

Sen de 3-4 ben deyim 7-8
E tamam 3-4 dedik 3 sayilirmis maasi . 1.5 tan yukari teklif alamaz 2 yil daha kitledi elimizi kolumuzu. Umarim karakterlidir de oynamak isteyip ayrilir. Zahanin 4 bucuk tetenin imza parasiyla 3.5 civari , ndombele ayni sekilde . Bu maaslari verdigin surece takimi tasiyip 1-2 milyon alan oyuncularin sorun cikarmamasi her zaman olmaz.

Son duzlukte kusluge gerek yok. Iyi olmus.

Direklerin kralı geri gelmiş, direk istatistiği düşüyordu zamanlama güzel

Geri
Üst Alt