Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.422
- 49.810
- 3.133
Bu Gif'ten sonra kafamda İsmail Yk şarkıları çalmaya başladı reis yav

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Gif'ten sonra kafamda İsmail Yk şarkıları çalmaya başladı reis yav
Güzel özetlemişsin. Benzer soruları, bu transfere karşı olanlar yahut tereddütle yaklaşanlar olarak başından beri soruyoruz; daha mantıklı bir cevap verene rastlamadım. Sıkışınca, reklam-pazarlama taraflarına giriyor bazıları...Bu adamın bizden başka talibi var mı? Varsa neden oraya gitmiyor, yoksa neye istinaden astronomik maaş talep ediyor? Hani işin ucunda rekabet bile yoksa biz neyle mücadele ediyoruz onu çözemedim.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ramos transferi için destek olup ortasaha transferi için destek olmayan sponsorun ben taaaaa......Güzel özetlemişsin. Benzer soruları, bu transfere karşı olanlar yahut tereddütle yaklaşanlar olarak başından beri soruyoruz; daha mantıklı bir cevap verene rastlamadım. Sıkışınca, reklam-pazarlama taraflarına giriyor bazıları...
Bir defans oyuncusundan bahsediyoruz; rakibin fırlak forvet oyuncularına karşı iki kez zorlu deparda aciz kaldığında o işler tümüyle tersine döner. Hücum oyuncusu olsa, başkasının yapamayacağı birkaç ekstra aksiyonla vaziyeti kurtarır belki, defans oyuncusunun o şansı da pek yok...
En başından beri %100 karşıyım bu işe; hele bahsedildiği gibi çift haneli rakamlara asla istemem. Sponsorlar destek olacaklarsa, ayağı yere sağlam basan projelere destek olsunlar. Öyle bir imkanım olsa, Kemerburgaz tesislerinin yapımını üstlenirdim mesela...
ramos'tan sonra lilian thuram'i getirmeye calisiriz herhalde.Galatasaray; 2 Eylül tarihine kadar, Sergio Ramos ile ön protokol imzaladı.
(Sportcell)
Melo etkisi mi yapar diyorsun?Akıyor maşallah. Diğerleri umurumda değil Ramos'un gelmesi lazım. Takımda isyan eden oyuncu yok.
Kralını yapar. Sonuçta Ramos'tan bahsediyoruz.Melo etkisi mi yapar diyorsun?
levent ramos olarak revize edelimAkıyor maşallah. Diğerleri umurumda değil Ramos'un gelmesi lazım. Takımda isyan eden oyuncu yok.
biri tercüme etsinGalatasaray; 2 Eylül tarihine kadar, Sergio Ramos ile ön protokol imzaladı.
(Sportcell)
Gelmiş almışız.biri tercüme etsin