sergio ramos

sergio ramos, milli takımı bıraktığını açıkladı.

👕 180 maç
⚽️ 23 gol
🅰️ 8 asist

🏆 Dünya Kupası
🏆 Avrupa Şampiyonası x2

“I believe that this journey deserved to end at my own choosing, not due to a question of age”.

“I envy & admire players like Messi, Modric and Pepe, it won’t be the same for me”.

1677172207389.png

Bence bu İspanya'da gayet forma giyebilecek seviyede idi halen. Ama adamlar gelecek ve yapı odaklı bakıyor onlara da bir şey diyemem. Üzülmüş ama kırılmış ramos

Şuan boşta. 1+1 isterim. Melo, Melo diyoruz senelerdir. Alın size Melo ruhu.

Şuan boşta. 1+1 isterim. Melo, Melo diyoruz senelerdir. Alın size Melo ruhu.
Frank de Boer olabilir ama bu zamandan sonra dostum, bende çok severim kendisini ama Pepe ile bjk aynısını yaptı, çok kötü değildi ama riske değmez bence

Frank de Boer olabilir ama bu zamandan sonra dostum, bende çok severim kendisini ama Pepe ile bjk aynısını yaptı, çok kötü değildi ama riske değmez bence
Bence bambaşka oyuncular. Silik bir adamdı De Boer. Bu sene Ramos'u izledim bende bir kaç maç. Çevikliği törpülense de hala iyiydi. Bu tip bayrak adamları severim.

Dedikodu ilk ciktigindan beri diyorum, varsa olasilik uygunsa sartlar alin getirin bu adami. Winner adam, defansif lider iste. CL'de ilerlemek mi istiyorsun ? One yaptigin yatirimlari anlamli kilmak icin boyle bir isim sart. Ustune kilit acabilen skorer bir adam. Bunun yapabilecegi etkiyi zamaninda bejekede Pepe yapti ve dogru bir ornek benzerlik acisindan. 2 sene verim alabiliriz rahatlikla.

Geri paraya çevirilemeyecek yatırımlar yapılmasından yana değilim şahsen. Adam gelmiş 37 yaşına 1 sezon oynatsan, Arap ligine bile satamazsın.

Dedikodu ilk ciktigindan beri diyorum, varsa olasilik uygunsa sartlar alin getirin bu adami. Winner adam, defansif lider iste. CL'de ilerlemek mi istiyorsun ? One yaptigin yatirimlari anlamli kilmak icin boyle bir isim sart. Ustune kilit acabilen skorer bir adam. Bunun yapabilecegi etkiyi zamaninda bejekede Pepe yapti ve dogru bir ornek benzerlik acisindan. 2 sene verim alabiliriz rahatlikla.
38 yaşında kadinlarda menapoza giren var, erkeklerde kuşu kalkmayan var.. 2 sene verim nasıl alalım??

Geri paraya çevirilemeyecek yatırımlar yapılmasından yana değilim şahsen. Adam gelmiş 37 yaşına 1 sezon oynatsan, Arap ligine bile satamazsın.

her adam satış için alınmaz. Benfica'da otamendi'yi aldı mesela. Savunmanın lideri oldu 3 senedir

ramos adıyla bile avrupada rakiplere korku verecek birisi

Geri
Üst Alt